KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Nahrávací studio - nahrávání filmového zvuku, hudby, zvukové postprodukce a dabingu zahraničních filmů.

Velkoobchod, e-shop - svítidla, osvětlení - LED žárovky - reflektory - podhledové panely - stolní osvětlení.

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

E-shop, internetový obchod: - elektronika - příslušenství k pc - sluchátka a přehrávače - žárovky - kabely a konektory - hračky - hudební nástroje - nářadí - domácí potřeby - sportovní potřeby - auto příslušenství.

Internetový obchod, e-shop: - audiovizuální technika - audio, video technika, prezentační technika - zpětné projektory, vizualizéry - náhradní lampy do projektorů - příslušenství pro projekci - kabely a konektory.

Výroba a distribuce: - přírodní pramenitá voda do organizací i domácností, velkých společností - velkoobjemově balené vody - nápojové automaty - nabídka instantních nápojů.

Opravy a servis osobních a nákladních automobilů. Webdesign - tvorba webových stránek. Prodej a montáž počítačů.

Záruční a nezáruční servis Apple iMac, Macbook, iPad, iPhone - expresní opravy mobilních telefonů, tabletů a notebooků.

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Dalago.cz - Svět digestoří a dřezů. Prodej, e-shop - digestoře, kuchyňské odsavače - kuchyňské dřezy - dřezové baterie - sety dřezů a baterií - držtiče odpadů. Provozovna - sklad: Dolní 214 768 21 Kvasice

Instalace zabezpečení objektů, bytů, domků, provozoven s vysokou úrovní rizika, institucí, výrobních areálů. Internetový obchod a montážní firma s nabídkou elektroniky televize, DVD, video, foto, CD, SAT, pračky, lednice, mrazáky, sporáky, trouby.

Pronájem: - rulety - videoterminály - výherní automaty.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Fima MOTERS.CZ s.r.o. zajišťuje maloobchodní prodej především v oblasti tlakové vzduchotechniky: - kompresory - sušení - filtrace - odvod a zpracování kondenzátu - pneumatické nářadí. Dále provádíme montáže záručního a pozáručního servisu těchto výrobků a zařízení: - šroubové a pístové kompresory - rozvody stlačeného vzduchu - ...

Činnost: - profesionální architektonické osvětlování interiérů, exteriérů - expoziční osvětlení v galeriích, muzeích - osvětlení sakrálních staveb. Provozovna: Stehlíkova 1545 Slaný 274 01

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...