KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
E-shop - LED žárovky, LED pásky - mobilní telefony - napájecí zdroje, wifi router.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Nabízíme osvětlovací techniku pro divadla, televizní a filmová studia, hudební skupiny, kluby a další.

Zřizování, montáž, údržba, servis: - telekomunikační zařízení.

Dodávky telekomunikační techniky a slaboproudých systémů.

Prodej, montáž, realizace: -interiérová i exteriérová LED svítidla a světelné zdroje pro veřejný i soukromý sektor

Výroba, prodej - vysokofrekvenční generátory - napájecí zdroje.

Jsme společnost zabývající se prodejem osoušečů rukou a vysoušečů vlasů. Nejenže na našich stránkách naleznete vysoce kvalitní osoušeče a vysoušeče německé značky Starmix, ale nabízíme vám i transparentní servis po dobu záruky i následně po ní díky našim partnerům. Poskytujeme i poradenství s výběrem a dodání náhradních dílů.

Zabýváme se specializací na opravu všech značek notebooků a stolních PC bez ohledu na jejich stáří. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět jeho požadavkům a navrhnout optimální řešení. Své služby poskytujeme na naší provozovně nebo u Vás doma.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Společnost PAOLI trade s.r.o. nabízí kompletní portfolio Huawei M2M produktů pro sítě 2G, 3G ( MU709s-2, MU609, ) a LTE (ME909u-521, ME909s-120) v provedení LGA nebo mini PCIe. Dalším nemalým sortimentem jsou antény pro různé bezdrátové technologie . Jako Wifi, GSM, 3G, LTE, GPS, GLONASS, GNSS

Tvorba návrhů, dodávka a servis klimatizací pro byty, kanceláře a budovy.

Produkční a postprodukční společnost tvořící filmy, reklamy a jiné audio-vizuální díla.

Vývoj, výroba, distribuce: - herní systém Multi-Lotto Server Based Gaming pro herny, kasína -herní zařízení, video loterijní terminály -video slot hry pro klasické a serverové herní automaty a online herní platformy -herní platformy.

Mp3 jukeboxy včetně karaoke a videoklipů. Prodej a pronájem elektronické šipky a stolní fotbálky pro komerční použití.

Truhlářská výroba : - interiérový nábytek na zakázku Realizace a prodej - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Kompletní návrhy - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Služby designéra interiérů

Opravy a montáž praček, myček, sporáků, bojlerů, akumulačních kamen, sušiček a drobných elektrospotřebičů v Praze a okolí. Výroba klíčů a autoklíčů..

Prodej - fotoaparáty - fotopřístroje, digitální technika - foto příslušenství, brašny, stativy

Prodej a servis výpočetní techniky a další elektroniky.

E-mobilita. Průmyslové konektory. Konektory PS. Kruhové konektory. Ochranné hadice. Stahovací pásky. Optické prvky. Vývodky a průchodky. Svorky. Ploché vodiče, můstky. Přepínače. Ukládání vedení, kanály, lišty. Bateriové konektory. Krabice plastové, kovové. Pásové vodiče, můstky.

Prodej, montáž a servis bílé techniky a spotřební elektroniky. Velké domácí spotřebiče - linka 22 Opravy dílenské i u zákazníka. Lednice, mrazáky, pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby, vafky, varné desky, odsavače par a mnohé další spotřebiče. Malé domácí spotřebiče - 283 101 825 Opravy kávovarů, vysavačů, kuchyňských robotů, ...

Zabezpečovací a požární systémy.