KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Server www.cojevakci.cz je server, kde najdete informace o zboží, které je nabízeno ve slevě nebo je uváděno na trh jako novinka.

Servis a opravy domácích spotřebičů: - praček (předem i horem plněných) - myček (volně stojících a vestavných) - sušiček (kondenzačních i výfukových) - sporáků, vestavných trub, SKD a digestoří Montáže Pravidelné kontroly

Prodej: - příslušenství k výpočetní technice - kancelářské potřeby - tiskárny, tonery, náplně - síťové prvky - multimédia.

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Prodej elektroniky pro byt, dům, zahradu a do přírody. Firma nabízí výrobky renomovaných firem, produkujících kvalitní elektroniku pro široké použití a rybářské potřeby za přijatelné ceny. Specializujeme se na vysílačky, odpuzovače kun a ostatních škůdců, mobilní telefony, GPS navigace, přístroje pro úsporu energií atd.

Nabídka vývoje a nasazení řídících aplikací. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení. Prodej: -databázové aplikace.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Montáže zabezpečovacích, požárních a kamerových systémů.

Velkoobchodní prodej tonerů do tiskáren, inkoustů a pásek do tiskáren.

Prodej a instalace elektrická a elektronická zabezpečovací zařízení.

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů a elektrických silnoproudých a slaboproudých zařízení a rozvodů.

Montáž - osvětlení Elektrikářské prácerekonstrukce - domovní rozvaděče Rekonstrukce - kuchyně Sádrokartonářské práce

Prodej, instalace, projekce a revize: - elektronických zabezpečovacích a požárních zařízení, - kamerová, informační a ozvučovací zařízení, - bezdrátové-radiové alarmy, EZS.

Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Elektronika v oblasti stínící techniky.

Dodání, servis a rekonstrukce společných TV antén.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.

Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Provoz, servis, opravy, prodej: - kulečníky, výherní a šipkové automaty.

Distributor síťových a telekomunikačních technologií

Dodávka, montáž, servis a velkoobchod: - klimatizace Toshiba, Daikin - tepelná čerpadla - čištičky vzduchu - chladicí zařízení - odvlhčování a vysoušení - vzduchotechnika - vzduchové clony.