KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Zajišťujeme provoz Vašich vlastních automatů s využitím naší složené jistoty, nabízíme pronájem výherních a nevýherních hracích přístrojů do heren a hospůdek včetně servisu.

Služby: - správa počítačových sítí - webhosting - tvorba webových stránek - servis počítače Prodej hardwaru a softwaru.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizace, správa, sítě LAN, WAN, MAN - instalace HW a SW - outsourcing IT

Činnost: - ostraha objektů - osobní ochrana - dodávka zabezpečovací techniky, kamery a požární systémy

Výroba led veřejného osvětlení, pasportizace VO, tvorba světelně technických projektů, instalace VO, rekonstrukce soustavy VO.

Výroba optických a fotografických přístrojů a zařízení.

Siemens patří mezi největší elektrotechnické firmy v České republice je nedílnou součástí českého průmyslu.

AVACOM s.r.o. je největší český dodavatel akuhytré mobilní telefony, a další přenosná zařízení.mulátorů a baterií pro notebooky, digitální fotoaparáty, kamery.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -komunikační systémy -telefonní přístroje -telefonní ústředny

E-shop - nové mobilní telefony, - značkové a originální příslušenství, - digitální fotoaparáty a příslušenství, - GPS navigace, - foto a video služby. Fototisk, potisk. Servis mobilních telefonů.

Prodej a servis domácích spotřebičů. -pračky a sušičky -myčky nádobí -chladničky a mrazáky -sporáky -trouby -vysavače -kuchyňské roboty -žehličky -vysoušeče vlasů

Vývoj, výroba: - informační kiosky a samoobslužné terminály

Zprostředkovává služby v oblasti elektroinstalací.

Výroba, prodej, oprava: -výpočetní technika-hardware-HW -nové počítače NOVAK COMPUTER -repasované počítače -tiskárny -ekonomický software-SW. E-shop.

Kdo jsme Jsme specialisté na mobily a na vše, co se kolem nich točí – už od roku 1999. Za tu dobu jsme se od našich zákazníků hodně naučili, a proto jim tolik rozumíme. V roce 2012 jsme spustili také internetový prodej

Výhradní dovozce centrálních vysavačů zn.SMART. SMART centrální vysávací systém používá potrubí o průměru 50 mm instalované ve stěnách, nebo podlahách Vašeho domu, kterým se odnáší prach, špína a alergeny pryč z obytných prostorů do sběrné nádoby agregátu.

Společnost Smarttech s.r.o. nabízí široký sortiment několika esteticky zdařilých, výjimečných a ucelených výrobních řad vypínačů značky JUNG se širokým výběrem designového a materiálového provedení. Další skupinou výrobků od stejného dodavatele jsou tzv. elektroinstalační komponenty, které nejen že díky svým speciálním funkcím usnadňují provoz ...

Prodej a servis - mobilní telefony

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod a servis náhlavní soupravy Plantronics. Náhlavní soupravy: - call centra a kanceláře - adaptéry a kabely - pro bezdrátové telefony DECT, GAP - pro počítače a internetovou telefonii - VoIP - příslušenství a náhradní díly.

Osvětlení pro kancelářské a skladové prostory

Výroba - www stránky Konzultace - výpočetní technika

Řešení problémů okolo PC, správa sítí, poradenství v HW i SW: - dlouhodobá smluvní správa datových sítí - outsourcing IT systémů - dodávky ucelených IT řešení - příprava projektů a poradenství v oblasti IT - výstavba datových a telekomunikačních sítí - dodávky značkové, výpočetní, telekomunikační a zabezpečovací techniky - ...