KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PRODEJ A INSTALACE: - výpočetní techniky a počítačů - notebooků - tiskáren - monitorů - kopírek - faxů. Zastoupení IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovace inkoustové a tonerové cartridge Provádíme připojení k internetu a výrobu a správu internetové stránky.

Výroba malých transformátorů a vinutých dílů

Firma HAPPYcomp s.r.o. je zaměřena na obchodní, konzultační a servisní činnost v oboru výpočetní techniky. Nabízíme. - servis výpočetní techniky - finanční leasing zakoupených výrobků - správu systému a sítě - instalaci LAN - modernizaci počítačů - čištění kancelářské a výpočetní techniky.

Komplexní řešení osvětlení interiérů a exteriérů: - návrhy a realizace osvětlení interiérů a exteriérů - technické řešení osvětlení - výroba speciálních osvětlovacích těles pro restaurátory - výroba svítidel včetně specifických požadavků zákazníka - spolupráce na projektové dokumentaci osvětlení - nabídka osvětlení od firem ...

Prodej - radary ukazatele rychlosti Prodej - kamerové systémy Prodej - úsporné LED veřejné osvětlení Prodej - ozvučovací a rozhlasová technika - řečnické systémy - varovné systémy s napojením na JSVV - bezdrátový a drátový rozhlas

Internetový obchodní dům se zameřením na elektro, drogerii (parfumerie).

Prodej, velkoprodej a e - shop - LED osvětlení včetně příslušenství Návrh a výroba - LED osvětlení E-shop - LED osvětlení včetně příslušenství

Výroba a prodej elektrických a mechanických dílů zejména pro automobilový průmysl. Lisování kovových dílů (tváření za studena) dle specifikace zákazníka: - části kontaktních systémů - mechanické díly Třískové obrábění kovových dílů. Spínací technika: - spínače - přepínače - tlačítka Příslušenství: - svorkovnice - ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Prodej, maloobchod: -periferie pro notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -baterie pro notebooky s 2letou zárukou, -paměťové karty -fotobanky pro digitální foto / video, navigační moduly, malé servery, brašny a batohy na notebooky.

Výroba a prodej: - střešní, radiální, axiální, potrubní a kanálové ventilátory, klimatizační jednotky, elektromotory a vzduchotechnická zařízení

Dodávka zabezpečovací techniky pro ochranu majetku. Vybavení domu požárními a ochrannými systémy.

Ozvučení kulturních akcí, meetingů, zvukový záznam, nasvícení.................

Montáž - elektronická zabezpečení objektů - kamerové systémy - požární zabezpečování objektů rozvody antén Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody - počítačové sítě - revize elektro

Dodáváme a montujeme alarmy a kamerové systémy. Nabízíme konzultace, skrytou videotechniku, odposlechy.

Prodej výpočetní techniky a informačních technologií

Výroba klimatizací, prodej vzduchotechniky.

Dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizací na klíč.

Prodej a servis výpočetní techniky. Kompletní služby v oboru IT. Prodej, servis, správa systémů a poradenství. Opravy počítačů u zákazníků. Servis notebooků Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Praze 4 zdarma! Základní hodinová sazba 350, - Kč / hod.

Prodej a pronájem - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotřební materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Prodej a pronájem - tiskárny - spotřební materiál Servis - tiskárny.

Montáž a servis elektrické požární signalizace. Dodávka, montáž, uvedení do provozu a následné provádění: - revize - zkoušky - servis zařízení EPS, včetně zajištění předprojektové a projektové dokumentace a nadstavbového systému pro centrální ovládání velkých celků zařízení EPS a vytvoření.

Distribuce, prodej: - elektronických součástek. Autorizovaný distributor: - STMicroelectronics, RECTRON, SYFER, NOVACAP, YAGEO, PHYCOMP, VITROHM.

Autorizovaný prodej, odborná instalace a servis klimatizace DAIKIN. Nabízíme tepelná čerpadla DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme více než 20 let praxe v oboru. Naším cílem je kvalita..