KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Bazar - výpočetní technika Likvidace výpočetní techniky

Návrh a realizace - telekomunikační sítě

Naše služby: - technické poradenství - autorizovaný prodej - montáž - záruční a pozáruční servis klimatizačních jednotek Hiross, Fiving a Hitachi včetně dálkového dohledu. Sušení a úprava tlakového vzduchu Dominik Hunter Hiross. Výroba a montáž vzduchotechniky.

Telefony a komunikační technika, dodávky komplexních řešení v oblasti výpočetní a telekomunikační techniky.

Společnost AVENET Group s.r.o. je distributorem značkových aktivních i pasivních komponentů pro datové sítě na českém trhu. Základní sortiment tvoří metalické a optické kabelážní systémy firem AMP a PIRELLI, aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR. Dále nabídka zahrnuje komponenty pro strukturované kabeláže taiwanské firmy Jyh Eng Technology ...

Konzultační, poradenskou a inženýrskou činnost v oblasti vytápění, vzduchotechniky a klimatizace

Zabezpečovacísystémyprodej.cz je internetový obchod zabývající se prodejem profesionálních, zabezpečovacích a kamerových systémů předních tuzemských i zahraničních výrobců. Internetový obchod vznikl v důsledku nedostatku prodeje kvalitních a celosvětově ověřených výrobků.

Návrh, projekce a montáž městských kamerových dohlížecích či bezpečnostních systémů a decentralizovaných inteligentních videosystémů...

Dodavatel, prodej: -komplexní řešení v oblasti digitálního zpracování obrazu a předtiskové přípravy -strukturovaná kabeláž, aktivní i pasívní síťové prvky, pracovní stanice

Aluservis - opravy litých kol Svářečské práce Zámečnické práce Servis - nádrže Servis - klimatizace Výroba - klimatizace

Správa a nemovitosti Opravy a servis - počítače - servery - tiskárny Správa - počítačové sítě Zálohování - data

Návrhy, instalace a montáž - antény Servis - antény

Prodej - nové mobilní telefony značky Apple iPhone, Blackberry, HTC, Nokia, Sony, Samsung, LG, CPA, Aligator, Prestigio, Huawei. Prodáváme nové mobilní telefony všech známých značek. Telefony jsou včetně kompletního obsahu balení, vztahuje se na ně záruční lhůta 24 měsíců ode dne prodeje. Prodej - použité mobilní telefony Vykupujeme a ...

All IT je systemovy integrator IT. Dodavky HW, SW, servis, instalace vcetne predprodejni podpory a prezentaci produktu (IT reseni).

Prodej - svítidla - reflektory - žárovky Prodej - řezné a brusné nástroje Prodej - detektory.

Autorizovaný dealer společností New HP (dříve COMPAQ) a ACER. Prodej: - konfigurovatelné počítače postavené na bázi procesorů Intel a AMD.

Automatizace technologických procesů a technologií. Průmyslové informační systémy a průmyslová automatizace. Monitorování a řízení technologických procesů. Dodávky HW a SW pro řídicí průmyslové systémy.

Prodej - nosiče dat Poradenství v oblasti informačních technologií

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. hodinový manžel - komplexní elektroinstalační práce (elektrorevize, zapojení spotřebičů, elektromontáže, elektrikářské, ...) - úklidové práce (kanceláře, vánoční úklidy, ...)

Internetový prodej fotoaparátů, fofografické techniky a fotomateriálů a příslušenství..

Prodejna, e-shop a servis značek Braun, Philips, Remington, Panasonic. Nabízíme pánské a dámské holicí strojky, epilátory, strojky na vlasy a vousy, kulmy, fény. Náhradní díly: planžety, folie, Braun, Remington a frézky Philips.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -notebooky, digitální fotoaparáty, mobilní telefony, hardware, software, audio, video, kancelářská technika.

Prodej a výroba CD. Prodej nahraných zvukových a zvukově obrazových záznamů.

Digiprofi.cz je specialistou na prodej elektra a digitální techniky, jako bílé zboží, počítače, domácí elektrospotřebiče, fotoaparáty, mobilní telefony. Snažíme se aby jsme ve většině byli levnější než konkurence při zachování nadstandardních služeb, novinky, soutěže, věrnostní program apod. Bílé zboží: - ledničky - chladničky - ...