KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej: - bezpečnostní kamery pro kamerové systémy - kamerové sety - IP systémy - příslušenství - monitory - kvadrátory - zabezpečovací systémy - pohony vrat.

Dodávka: - hardware. Správa: - datové sítě.

Výroba svítidel. Společnost HALLA, a.s. je významný český výrobce a vývozce designových svítidel technického rázu. Naše výrobky spojují špičkové technické parametry s nápaditým vzhledem a zejména díky spolupráci s designéry a architekty umožňují perfektní souznění světla a prostoru. Stále hledáme nové cesty jak posunout hranice kvalitního ...

1) Systémová integrace a řízení složitých a územně rozsáhlých projektů souvisejících s plošným nasazováním výpočetní a komunikační techniky. 2) Komplexní řešení v oblasti IS/IT (analýza, návrh řešení, realizace, servis, poprodejní podpora a další rozvoj). 3) Dodávky, instalace a zajištění servisu počítačů COMPAQ a dále počítačů, periferií a ...

Prodej - odolné notebooky pro průmyslové využití a pro extrémní podmínky

Dovoz, distribuce, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis telekomunikační a zabezpečovací techniky.

Vývoj a provoz technologie i softwaru v oblasti multimediálních služeb.

Dodávka a instalace - hardware Webové stránky Webhosting - serverhosting Poskytování - poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Dodávka - mobilní telefony Dodávka - hardware. Poskytování hlasových a datových služeb. Prodej elektřiny a plynu.

Komplexní služby v oblasti zásobováním teplem, vzduchotechniky a regulace: - sálavé panely - tmavé plynové zářiče - světlé infrazářiče - přímotopné plynové teplovzdušné jednotky - vířivé ventilátory Ecofan - výměníkové bloky - nástěnné teplovzdušné jednotky.

Úspory energie při osvětlení objektů.

Prodej hardware a software, správa sítí, vývoj software na zakázku, návrh a instalace počítačových sítí.

Servis a prodej kancelářské techniky CANON: - servis kopírovací stroje, tiskárny, faxy a skartovací stroje značek Hewlett Packard, Sharp, Minolta, Xerox, Epson, Kobra, Intimus. Služby: - prodej spotřebního materiálu pro všechny značky kopírovacích strojů a tiskáren - recyklace tonerových náplní pro tiskárny, faxy a kop.stroje - prodej ...

Internetový obchod e-BEKO: Volně stojící spotřebiče: - mikrovlné trouby - prečky - mrazáky - myčky - sušičky - sporáky. Věstavěné spotřebiče: - trouby - varné desky - myčky - mrazáky - chladničky. Varianty platby: - hotovost - dobírka - bankovní převod - splátkový prodej.

Dodávka a prodej barelové vody, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hod -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

Výroba a prodej elektronického a protipožárního zabezpečení.

W - SERVIS Praha s.r.o. Velkoobchod, prodej, import. Nové, použité a repasované automaty Wittenborg Nápojové automaty Zanussi - Necta Prodejní automaty Stolní automaty na kávu: - instantní a espresso verze. Automaty na teplé a chlazené nápoje. Automaty na cukrovinky. Automaty na bagety. .

Prodej - elektronika - elektrické spotřebiče - osvětlení.

Opravy a údržba: - kancelářské a počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat.

Opravy počítačů ochrana před viry, odstranění spyware a viru, zabezpečení počítače optimalizace chodu operačního systému odstraňování hardwarových závad, případná výměna komponent pravidelná údržba počítače záchrana dat i z nefunkčních počítačů řešení problémů s připojením k internetu, problémů s tiskem poradenské služby v oblasti ...

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Prodej, servis: - hardware - tonery - injekt spotřební materiál. Renovace tonerů..