KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Firma se zabývá výrobou: -závorových a parkovacích systémů -pohonů pro křídlové a posuvné brány dvěřních otevíračů a různých dalších lineárních pohonů. Dále nabízíme zboží německých firem: -DESIGNA - parkovací systémy velkokapacitních parkovišť -KABA GALLENSCHÜTZ - přístupové turnikety.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Elektro - výroba Svítidla, osvětlení - výroba

Prodej fototechniky a příslušenství, dalekohledů a vodotěsných pouzder Aguapac.

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Návrh, prodej a montáže klimatizací a tepelných čerpadel typu vzduch-voda. Klimatizační jednotky: - mobilní - okenní - dělený (split)

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Ozvučování reklamních spotů - kompletní postprodukce pro celovečerní filmy - TV programy - rozhlas - digitální mix s úplnou automatizací - míchání v systému DOLBY SURROUND - natáčení zvuku v exteriérech - hudební dramaturgie - hlasový casting a režie - ruchový a hudební archiv - OFF - LINE

Distributor výpočetní techniky, PC komponentů, periferií, storage produktů a spotřebního materiálu. Prodej značek: - APC, Apollo, ASUS, ATI, Canon, Chicony, Compaq, Creative, Edimax, Epson, FULL.

Firma Power Tech spol. s r.o. je autorizovaným obchodním a servisním partnerem významných výrobců zdrojů nepřerušitelného napájení: holdingu Invensys, pod který spadají firmy Best Power a Powerware a firmy APC. V oblasti stejnosměrných systémů a střídačů jsme partnerem francouzské firmy Wattpower.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

XEROX Premier Partner. Prodáváme a servisujeme kompletní portfólio výrobků XEROX: kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny, faxy, projektory a spotřební materiál (tonery, papíry, tisk. média). Analýza tiskových potřeb.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Nabízíme široký sortiment školícího vybavení a prezentační techniky. Interaktivní a školní tabule, bílé, kancelářské, moderační, mobilní a pylonové tabule, flipcharty, dále venkovní a interiérové vitríny, clip rámy, nástěnky a informační paravány. Z prezentační techniky dodáváme projekční a promítací plátna, projekční a multimediální stolky, ...

Promotérská společnost realizující sportovní marketing. Pořádání kulturních a společenských akcí, promotion. Vydavatelství, velkoobchodní a maloobchodní prodej CD, DVD, VHS a MC.

Zajištění ozvučení a osvětlení koncertů, diskoték, plesů, firemních večírků či společenských, prezentačních i sportovních akcí.

HiFi Bazar. Specializovaný prodej starší špičkové audiotechniky a příslušenství. Prodej protiúčtem. Výkup za hotové. Komisní prodej. Možnost zapůjčení přístrojů. Specializovaný prodej kotoučových magnetofonů. Záruční a pozáruční servis: -televize -videorekordéry, videa -videokamery, kamery -satelitní techniky -audio -DVD. .

Vydavatelství. Nabídka záznamů divadelních inscenací na videokazetách a DVD.