KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba a prodej primárních i nabíjecích baterií, včetně fotospeciálů, hodinkových baterií, baterií pro nedoslýchavé a do svítilen.

Specializovaný velkoobchod s příslušenstvím pro mobilní telefony a smartphony. Oficiální distributor značky Parrot v ČR. Jedná se o handsfree sady Parrot do vozu, reproduktory Parrot ZIKMU (autorem je Philippe Starck) a Wi-Fi kvadrikoptéru Parrot AR.Drone. Distribuce pouzder značky Bugatti. Originálni příslušenství HTC a Blackberry.

Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: - SIAR - fotoaparáty - SINARBACK - digitální kazety - BRONCOLOR - záblesková světla - VISATEC - záblesková světla - FOBA - ateliérová výbava, foto pozadí - HEDLER - halogenová světla - JUST - prohlížecí pulty - CONDOR FOTO - trikové efekty - PHOTOFLEX - odrazné desky, ...

Poskytování technických služeb k ochraně majetku. Montáž, údržba a servis telekomunikačního zařízení. Výroba, montáž a údržba elektronických zařízení.

Ensalada s.r.o. zastupuje v České republice zahraniční firmu SimonsVoss. Základními produkty jsou digitální klíč: - transpondér - digitální cylindrická vložka - řídící jednotka - PinCode klávesnice.

SWISSSTORE.cz je internetový obchod a zákaznické centrum švýcarských kávovarů JURA a Cremesso. Nabízíme jen kvalitní a ověřené kávovary určené pro český trh. Provozujeme servis, takže Vám dokážeme rychle a kvalitně pomoci, když máte problém. Rádi Vám dodáme kvalitní kávu.

Firma EVANET COOL s.r.o., Praha : tepelná čerpadla, klimatizace - poradenství, prodej, montáž, servis. Zelená úsporám.

Firma Sofim spol. s r.o. nabízí služby: zajišťování kusových dodávek automatizačních prostředků (polní instrumentace a řídících systémů).Dodávky překážkových návěstidel.

Společnost se zabývá vývojem a výrobou elektronických aplikaci, předevšim pro zabezpečovací systémy. V naší nabídce najdete: - Plošné spoje - Hardware - Software - Záruční servis - Oprava složitých elektronických zařízeni

Prodej, instalace, servis: - kancelářská technika Canon.

Internetový prodej originálních IT náhradních dílů a alternativ, komponent a spotřebního materiálu.

Nové a repasované psací stroje -záruční a pozáruční servis - pásky a kazety do všech typů psacích strojů

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -antiradary -elektonika -elektrotechnika

Výstavba a servis společných televizních antén a rozvodů kabelové televize. Výstavba, servis a provozování infokanálů. Prodej a montáž satelitních a TV antén. Návrh a realizace: - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - domovní zvonky - WiFi sítě.

Prodáváme elektromagnetické zabezpečovací zařízení pro automobily.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Nabízíme odposlechovou techniku, mikrodiktafony, skryté kamery, monitorování počítače, odposlech mobilního telefonu, produkty na šifrování dat a diskrétní komunikaci, techniku proti odposlechu, detektory a rušičky. Provádíme profesionální prohlídky proti odposlechu, detektivní služby a bezpečnostní poradenství. Dále provozujeme satelitní systém na ...

Profesionální ozvučení. Ozvučení: - konference - rauty - prezentace - veletrhy - vernisáže - plesy. Prodej a instalace ozvučovacích zařízení.

Výroba: -elektrotechnické součástky -elektrická a elektronická zařízení..

Dodávky, prodej: - výherní hrací přístroje. - VLT systémy - rulety.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.