KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Nabízíme: - autorádia - reproduktory do auta - zesilovače - subwoofery - jiné autohifi komponenty - basové tuby - basové boxy

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Společnost DCIT, a.s. působí na trhu v oblasti informačních technologií od roku 1993. Svým zákazníkům poskytuje širokou škálu komplexních služeb ze dvou hlavních oblastí, kterými jsou konzultační a auditorské služby v oblasti IT a vývoj software PROVYS. PŘÍSTUP Svoji činnost opíráme o tři základní kameny: - individuální přístup a soustavná ...

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Dovoz a velkoobchodní prodej primárních, alkalických, nabíjecích, lithiových, GSM, video a speciálních baterií GP a nejširšího sortimentu obyčejných, kryptonových, nabíjecích kapesních svítilen.

Co můžete mít: ovládání světel, topení, veškeré audiovizuální techniky, bezpečnostní prvky, PC sítě, domácí multimediální centra, jednoduché ovládání smartphonem atd., vzdálený přistup a je toho mnohem víc, vše na co si vzpomenete !

Profesionální řešení vizuálních prezentací - pronájem prezentační techniky.

Výroba, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací..

Organizace moderní a ekologicky vyhovující výroby kabelů a vodičů širokého spektra použití. Komplexní dodávky elektrotechnické produkce (kabely a vodiče, osvětlení, elektrotechnické vybavení, montážní a spojovací armatura) do rozličných odvětví průmyslu (doprava, hutní průmysl, energetika.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Výroba zahradních, bytových a zakázkových svítidel..

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Nabízíme vybavení firem telekomunikační technikou..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Fotobanka Fotky&foto - Prodáváme fotky do reklamy, fotografie na propagace, fotky pro podnikání, vektorová grafiky, fotky pro webové stránky, videa, zvuky, fotky celebrity a další. Z celé nabídky našich fotografií také tiskneme plakáty, obrazy a fototapety

Služby: -fotografické práce -grafické práce -produkty pro digitální fotografy -internet, propagace -kompletní servis DTP studia -grafické návrhy -sazba, zlom, sken, osvit -chemický nátisk -digitální nátisk -výroba a tisk firemních tiskovin -tisk výročních zpráv -tisk plakátů

Projekty INSTABUS a DALI. Bezdrátové systémy. Inteligentní digitální elektrické rozvody. Měření osvětlení. Prodej: - osvětlení-interiéry, exteriéry - světelné zdroje - svítidla - projekty elektro a osvětlení.

Značka LEDOX Lighting je předním inovátorem a výrobcem LED osvětlení.. .

Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Prodej použité výpočetní techniky..

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.