KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Již bezmála 15 let se zabýváme tvorbou firemního videa. Proto nám přední domácí i nadnárodní firmy a reklamní agentury důvěřují. Nabízíme jim vysoce kvalitní a flexibilní služby v rozumné cenové relaci. Pro nás firemní video nepředstavuje jen módní výstřelek, ale silný komunikační nástroj s vysokou vypovídací hodnotou. Víme, která forma prezentace ...

Prodej, e-shop: -kompatibilních a originálních tonerů, inkoustových kazet. -spotřební materiál do tiskáren.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

dovozcem výherních automatů na český trh, je podstatnou součástí naší činnosti rovněž prodej výherních automatů a jejich servis.

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Výroba plošných spojů.

SPECIALIZOVANÁ PRODEJNA A SERVIS SUPER CENY !!!! ("nové i použité zboží") -8, HI8, VHSC, SVHSC, VHS, SVHS, MINI-DV, DV, DIGITAL8, MICRO-MV. -CANON, SONY, PANASONIC, JVC, SAMSUNG, aj. Vše i na splátky. Oprava, servis: - veškeré značky a typy videokamer a videorekordérů. Nákup a prodej použitých kamer a příslušenství za ...

Konferenční a tlumočnická technika pro: - kongresy - konference - semináře - prezentace - společenské akce.

Společnost Kancelářské stroje, s.r.o. se zaměřuje na poskytování informačních služeb.

Kino–elektro–služby. Dodávka, montáž: -filmové projektory. -klasické promítací stroje. -ozvučení kinosálů. -promítací plátna. -digitální kinoservery.

Montáž, servis a půjčovna: -zabezpečovací systémy(EZS) -požární systémy (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -videotelefony (CCTV) -domovní zvonky (CCTV) -bezpečnostní kování a zámky -fosforující cedulky.

Prodej pobočkových ústředen, mobilních telefonů, faxů a strukturované kabeláže. Poskytování bezdrátového připojení k internetu.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární).

- hudební a filmové tituly na CD, DVD a hry - široký výběr (skladem neustále přes 10.000 titulů na CD) - nízké ceny - na zakoupené CD týden záruka! - prodejna přímo v centru Prahy - výkup titulů po celou otevírací dobu Vykupujeme originální CD, DVD, hry na Playstation 2, 3 XBox 360, PC BlueRay disky v dobrém stavu za hotové. Peníze ...

Oprava, opravy, servis spotřební elektroniky, telekomunikační techniky, kamerových systémů a mikrovlnných trub..

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Výrobce mobilních telefonů VERTU Signature a Ascent..

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.