KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Činnost: - projektování, výroba, montáž, instalace, údržba, opravy energetických zařízení a strojů vyrábějících teplo a elektrickou energii

Služby: - návrh řešení informačního systému, - dodávka a instalace zařízení..

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

Dodávky, montáž: - zabezpečovasí systémy - docházkové systémy - software a hardware pro vizualizaci a řízení technologických procesů.

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba

Bezpečnostní agentura. Divize EZS: - dodávka a montáz EZS a EPS - dodávka a montáz bezdrátových zabezpečovacích systémů - dodávka a montáz zařízení umozňujících monitorování prostoru, zařízení pro audio - video záznam nebo přenos dat - dodávka a montáz přístupových systémů - intercomy, video, audio - montáz přístupových systémů na ...

Velkoobchodní prodej použité výpočetní techniky značek: -COMPAQ -DELL -IBM -HP -GATEWAY -SIEMENS.

Firma se specializuje na moderní počítačové hry pro PC, Playstation.

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.

Naše firma Š&Sch., s.r.o. provozuje od roku 1991 nápojové automaty, ke kterým postupně přidala i automaty na kusové zboží. Zaujímáme jedno z předních míst v poskytování komplexního servisu a služeb v oblasti prodejních automatů.

Servis elektroniky. Montáže antén, satelitů, instalace servis a prodej. Servis společných antén, digitalizace, rekonstrukce rozvodů.

Výroba informační a telekomunikační techniky.

Elektroinstalace slaboproudých rozvodů; montáže a dodávky elektrické požární signalizace, projektování a poradenské služby.

Výhradní dodavatel, návrh, montáž: -italská designová svítidla.

Prodej, pronájem a servis kancelářské techniky značky KONICA MINOLTA. Služby: - prodej kopírovacích strojů KONICA MINOLTA a CANON. - prodej faxů PANASONIC a CANON - prodej tiskáren KONICA MINOLTA, HEWLETT PACKARD a CANON - dodávky spotřebního materiálu na kopírovací stroje, tiskárny a faxy všech značek - záruční a pozáruční servis ...

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Prodáváme kopírky, tiskárny, faxy, multifunkční produkty a tonery značky Kyocera a Kyocera Mita.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Motory, generátory a transformátory.

Prodej elektronického zabezpečení bytů, kanceláří a rodinných domů: - automatizace domáctnosti - baterie - zabezpečovací technika - kamerové systémy - instalační materiál - nářadí - LED svítilna - bazar.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Poradenství, služby: - v oblasti plánování a controllingu. Tvorba, prodej, maloobchod: -software pro finanční analýzu.

Nabízíme elektronické cigarety, brýle s kamerou, DVD hlavové opěrky do auta, laserová ukazovátka a další super elektroniku za aukční ceny. Každý týden pro Vás vybíráme sortiment elektroniky za ty nejlepší ceny.