KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nákup a prodej: - mikrografické zařízení - mikrografické služby Systémové inženýrství Studie a projektování mikrografických středisek

Služby: -tvorba aplikací -informační systémy Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika

Půjčovna, pronájem: -hrací automaty.

Instalace elektronických bezpečnostních systémů, prodej komponent. Monitorování a ostraha objektů..

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Montáž zabezpečovacích a přístupových systémů bytů.

Prodej a pronájem profesionální světelné, zvukové i projekční techniky. Kompletní zajištění akcí.

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Distribuce: - auto ID produkty s čárovým kódem. Značky: - Motorola - Zebra - Datamax - Datalogic. Školení v oblasti informačních tehcnologií.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Zabýváme se prodejem, servisem a pronájmem osvětlovací, ozvučovací a projekční techniky.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Výroba, dodávka: -plastové pouzdro (zásobník) na 4 SIM karty. Pobočka: Praha, Krhanická 463, tel.: 241713255

Nonstop servis počítačů a počítačových sítí (NONSTOP DISPEČINK 603824428) -externí správa počítačových sítí -outsourcing v oblasti IT -webdesign -webhosting -intranetové a internetové aplikace -připojení k internetu pevnou linkou -AROUTER (balík programů který zajistí kvalitu a bezpečnost připojení k internetu - firewall, ...

Zabezpečovací systémy. Kompletní dodávka slaboproudých systémů, elektronického a mechanického zabezpečení osob, majetku a objektů.Od projektu, přes realizaci, až po nepřetržitý servis zajistíme tyto systémy a zařízení: - EZS - elektrická zabezpečovací s ignalizace - od malých systémů v bytech (Power 832, NX-8) po velké budovy ...

Dovoz, distribuce, velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče INDESIT.

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

Provozujeme maloobchod, velkoobchod a internetový obchod s elektroinstalačním materiálem.