KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Multimediální systémy: - lokalizace multimediálních CD- Romů - multimediální prezentace - zpracování audio materiálů - zpracování video materiálů - výroba DVD-Video, DVD-Rom - grafický desighn.

Společnost Kyocera Corporation byla založena již v roce 1959 a v rámci Kyocera Group zajišťuje výrobu a prodej širokého sortimentu zboží.

Servis počítačů a notebooků v Praze a okolí. Provádíme odvirování, zabezpečení, reinstalaci operačních systémů, výměny poškozených komponent a další.

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

Aktivní ochrana proti blesku špičkovým hromosvodem Pulsar. Pulsar se aktivuje na začátku tvorby bouřkových mraků a vytváří ve svém okolí pole, které usměrní přibližující se blesk na bleskosvod z mnohem větší vzdálenosti než Franklinův jímač (hovoříme o tzv. časovém přestihu). Při aktivaci elektronického bloku Pulsar, se vytváří pomocí ...

Prodej a servis kancelářské i telekomunikační techniky. Nabídka montáží telefonních ústředen, počítačových sítí a zabezpečovacích systémů

Výroba a prodej trakčních baterií a nabíječů pro vysokozdvižné vozíky, čisticí stroje, zdvihací plošiny a bezobslužné transportní systémy. Opravujeme a udržujeme baterie a nabíječe, full servis, pronájem a leasing. Bezplatný odběr použitých baterií.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Výhradní zastoupení značky AMERICAN AUDIO (DJ mixpulty, CD přehrávače, gramofony, sluchátka, reproboxy a zesilovače) a značek AMERICAN DJ, ELATION (profesionální osvětlovací zařízení a ovladače). Zajišťujeme velkoobchod, maloobchod, značkový servis. AMERICAN AUDIO: - CD přehrávače - Mixážní pulty - Gramofony a příslušenství - ...

Kompletní služby v oblasti duplikace CD a DVD.

Prodáváme produkty pro bezpečnostní agentury i soukromé osoby.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Autorizovaný servis SONY, spotřební a profesionální technika: - MiniDisky - DAT magnetofony - CD přehrávače - Discmany - Kazetové magnetofony - Tunery - Diktafony - Walkmany - Zesilovače - Věže

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Přístupové systémy: - pro hotely, kanceláře, včetně řízení parkovišť. Ovládání magnetickými, čipovými nebo bezkontaktními kartami. Možnost připojení terminálů na síť Ethernet, kontrola vzdálených čteček přes www rozhranní. Již nainstalováno přes 3000 hotelových zámků. Hotelové bezpečnostní schránky, Systém na úsporu el. energie pro ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika.

Specializace na: - prodej, servis a pronájem kancelářské techniky značky KONICA. MINOLTA a je jedním z největších prodejců v ČR., Prodejním sortimentem značky KONICA MINOLTA jsou především: - kopírovací a multifunkční stroje - černobílé a barevné - faxy (inkoustové, laserové) - tiskárny (barevné či černobílé).

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis: - elektrická zabezpečovací signalizace - požární signalizace - mechanické zabezpečení - bezpečnostní štíty - zámkové vložky - trezory - mříže (pevné i pohyblivé) - bezpečnostní fólie na skla - bezpečnostní předokenní rolety - bezpečnostní a protipožární dveře - vstupní systémy - ...

Kompletní instalace audiovizuální techniky.

Elektronické zabezpečovací systémy - alarmy - bezdrátové, drátové. Kamerové systémy. Zajišťujeme prodej, montáž, servis, bezplatné návrhy.