KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Mechanické zabezpečení: - bezpečnostní dveře - výroba klíčů a zámků - klíčové uzamykací systémy - zámky a kování - mříže pevné a nůžkové - bezpečnostní folie na sklo - sejfy a trezory. Elektronické zabezpečení: - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - vstupní systémy - kamerové ...

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.

Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Firma BESY CO spol.s r.o. pro Vás zajistí: - projekt, montáž, oživení systému stabilního hasícího aerosolového zařízení FIRE JACK - posouzení požárního nebezpečí - posouzení požární bezpečnosti staveb - poradenská činnost v problematice požární ochrany - školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců o požární ochraně - ...

Značková prodejna Panasonic Technics: -systémy domácího kina -osobní kazetové přehrávače -televizory -osobní CD přehrávače.

BaSys je přední mezinárodní distribuční společnost v oblasti elektroniky. BaSys distribuuje sofistikované audiovizuální produkty do automobilů, pro domácí zábavu a profesionální použití.

Služby: - dodávky hardware (Sun Microsystems, RSA Security, Check Point, Cisco, 3COM, Molex/MOD-TAP, SIEMENS, Compaq, Hewlett-Packard a mnoha dalších) - dodávky operačního, informačního, ekonomického a bezpečnostního software (Sun, Lotus, Check Point, Microsoft, Novell, Oracle a dalších) - vše až do úrovně správy systému a síťových služeb - ...

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Nabídka sáčků a filtrů do podlahových vysavačů. Prodej a servis spotřebičů značek Zelmer, Eldom a Profi Europe včetně příslušenství a náhradních dílů ZELMER: - podlahové vysavače - víceúčelové vysavače - elektrické šlehače - elektrické kráječe - kuchyňské roboty - odšťavovače - masomlýnky - varné konvice - ...

Prodej informační technologie. Školení.

Telekomunikeční, datové a optické sítě Výstavba PC EZS, EPS - Zabezpecovací a požární systémy CCTV - kamerové systémy, SAT a TV rozvody Digitální ústredny Digitální a analogové telefony, bezdrátové telefony, záznamníky a faxy Aktivní a pasivní prvky strukturované kabeláže.

Nabízíme opravy, montáže a prodej plynových spotřebičů a náhradních dílů.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí.

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Maloobchod, velkoobchod, montáž, servis - instalace a opravy elektronických zařízení - realizace slaboproudé elektronické rozvody do objektů. Produkty: - průmyslové kamery, kamera - kamerové systémy - skryté kamery - monitorovací systém, systémy - střežení objektů - IP kamery - domovní alarmy - zabezpečovací systémy, ...

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Internetový obchod: - profesionální i domácí elektro.

Projekce a realizace audiovizuálních technologií a studií na klíč.

Záruční i pozáruční servis a prodej výpočetní techniky Servis notebooků, netbooků, tabletů, ale i desktopových PC a periferií všech značek..opnb.cz Expresní oprava a servis notebooků všech značek Praha

Vybavení pro barovou techniku a přípravu nápojů

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.