KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
CodeBerry se zabývá vývojem specializovaných řešení a poskytovaní služeb v oblastech, ve kterých působíme. Služby v oblasti softwaru: - vývoj - analýza - architektura - konzultace - integrace - outsourcing. Hlavní oblasti působnosti jsou: Podnikové systémy: - systémy pro řízení a podporu procesů - systémy pro správu obsahu - ...

Prodej všech značek mobilních telefonů za bezkonkurenční ceny na Internetu. Vyberte si ze široké nabídky.Všechny mobilní telefony máme skladem. Otevřeno každý den od 8 do 22 hodin.

Nabízíme bezpečnostní, komunikační a informační technologie. Projekce, montáž, revize a servis kompletních instalací CCTV, EZS, EPS, ACCESS.

Je výhradním zástupcem firem SCHROFF, HOFFMAN, PFLITSCH a PMA v České republice a ve Slovenské republice. Je distributorem výrobků firem BOPLA a SEIFERT. V současné době obsahuje náš program asi 70 000 prodejních položek pro nejširší použití jakou jsou: skříně, nástěnné skříně, klimatizační jednotky, přístrojové skříňky, 19“ šasi (subracky), ...

Vývoj, výroba a export telekomunikační techniky: VoIP-GSM brány, ISDN-GSM, Analog FXO/FXS GSM brány, UMTS brány, PSTN a GSM výtahové komunikátory, video dveřní komunikátory, nouzové komunikátory, atd.

Výrobky a služby: - PC, prodej, servis, opravy - počítačové tiskárny MANNESMAN TALLY - opravy, údržba tiskáren Hewlett Packard, OKI, Epson.

Poskytujeme zejména tyto služby: - poradenství - projekty, dodávky a montáže EZS, EPS, CCTV a další. - služby dálkové ochrany objektů – PCO včetně výjezdové kontroly objektů.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Služby: -počítačové sítě, výpočetní technika -návrh, realizace, servis, administrace, -telekomunikace(ústředny, přístroje, faxy, GSM brány, modemy) -tvorba a údržba WWW stránek -elektronická zabezpečovací signalizace -přístupové systémy -kamerové systémy.

ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je ryze českou akciovou telekomunikační společností. Výstavba a servis: - velké rezortní a podnikové telekomunikační sítě s integrovanými službami s použitím technologie ALCATEL - telekomunikační sítě - slaboproudé sdělovací a signalizační rozvody - strukturovaná kabeláž - pobočkové ústředny.

Vývoj a výroba doplňků pro výpočetní techniku dodávky komplexních měřicích systémů pro sběr, analýzu a prenosy dat .

Prodej a servis výpočetní a telekomunikační techniky, správa sítí, poradenství v oblasti software a hardware.

Montáž a prodej bezpečnostních systémů. Alarmy: - bezdrátové - drátové - hybridní - autoalarmy - pult centrální ochrany. Zabezpečení vozidel: - zámky řadící páky - autoalarmy - pagery - imobilisery - satelitní vyhledávání - bezpečnostní fólie - centrální zámky - tažná zařízení - Hands free - autofólie - CHIP ...

Zakázková výroba LED osvětlení a světelné reklamy. Prodej, servis, poradenství v oblasti LED aplikací. Prodej speciální techniky.

Výrobce a dodavatel systémů pro kontrolu a evidenci přístupů a docházky s možností přímého napojení na mzdové programy.

Společnost TD promo s.r.o. vznikla spojením zkušeného týmu odborníků se silným partnerem za účelem nabídky v oblasti pronájmu a provozu audiovizuální techniky, návrhů a realizace scén, stavby pódií a příhradových konstrukcí pro společenské akce, galavečery, koncerty, festivaly, konference, prezentace, výstavy apod. Zkušení odborníci v řídících ...

Firma Complex, spol.s r.o. - od roku 1992 specializace na projekční a prezentační techniku. Velkoobchod, maloobchod, prodej, půjčovna, pronájem, distribuce, servis, opravy: - prezentační-projekční technika, velkoplošná projekce - zpětné projektory GEHA, MEDIUM - dataprojektory-datové projektory, datavideoprojektory, videoprojektory ...

Prodej a servis výpočetní techniky; sítě; prodej software; full service Vnitrostátní velkoobchod se zařízením pro automatizované zpracování dat včetně médií pro přenos dat. Vnitrostátní velkoobchod se software. Reklamní činnost a její zajišťování ...

Zajišťujeme osvětlení a ozvučení koncertů, různých sportovních, tanečních a zábavních akcí.

Kopírovací rámy pro Ofset, sítotisk, flexotisk, nátisk. Ultrafialové UV obloukovky pro kopírování a UV sušení. Sušící UV linky. Skládací stroje - falcovačky Eurofold fy. Multigraf. Sloupcové nakladače. Denzitometry a colormetry Viptronic.

Prodej měřicích přístrojů s příslušenstvím, jejich servis a kalibrace. Nabídka tiskáren a spotřebního materiálu.

Provádíme: - elektroinstalační a elektromontážní práce - montáž domovních telefonů a zvonků - rekonstrukce, instalace, opravy bytových rozvodů.

Prodej elektroinstalačního materiálu, .