KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Hlavní náplní obchodní činnosti jsou nejrůznější atypické tangenciální ventilátory a dále vysokovýkonné radiální ventilátory ELEKTROR. Další částí našeho sortimentu jsou extrémně spolehlivé spínané zdroje a měniče, jejich původní oblast použití je v průmyslu, armádě, letectví a kosmonautice.

Zabýváme se pronájmem, prodejem a servisem tiskových řešení. Jsme autorizovaný obchodně-servisní partner Konica Minolta a Sharp. Klientovi předložíme individuální řešení na míru s ohledem na úsporu vstupních i provozních nákladů. V nabídce máme další kancelářskou techniku, možnost on-line objednávky: - skartovačky - laminátory - vazačky - ...

Výroba SW a WWW aplikací, síťové projekty. Výroba a dodávky HW.

Firma C.E.L. byla založena jako první privátní s.r.o. v Československu dne 25.3. 1991 jako čistě česká firma v Praze. Dne 26.7. 1991 byla založena sesterská společnost C.E.L. Šumperk, s.r.o. Velkoobchod, výroba, prodej: - elektronické transformátory pro halogenová svítidla - proudové zdroje pro LED - Termik Výroba a prodej: - ...

Dodávka, prodej, záruční a pozáruční servis: - kávovary - lednice - vinotéky - mrazáky - výrobníky ledu - myčky - šokovací zařízení - fritézy - grilovací desky - grily - sporáky - konvektomaty - kotle - nářezové stroje - nerezový nábytek. Caffé Montenero Original: - Aromatico - Supremo. Exclusive ...

Prodej a servis výpočetní techniky, telekomunikační techniky, výroba a distribuce PC značky ELECTRA: - paměti - flash paměti - procesory - datová zařízení - základní desky - Ad-on karty

Činnost při poskytování prací, služeb a výkonů v souvislosti s instalací, údržbou a provozováním světelných sítí, zařízení městského provozu, nasvětlování budov a dalších instalací osvětlení, konzultační a poradenská činnost. V obchodní činnosti nabízíme prodej: - elektrotopných systémů a el. topidel (konvertory, přímotopné kotle, ...

Naše firma se zabývá distribucí spotřební elektroniky, počínaje domácími spotřebiči, audio systémy.

Prodej a servis: - domácí elektrospotřebiče.

Činnost: - vývoj a zakázková výroba různých elektronických zařízení - především nestandardního příslušenství k PC a mikroprocesorovými aplikacemi. .

VZDUCHOTECHNIKA. Provádíme: - opravy - servis - údržbu vzduchotechnických zařízení veškerých typů domácích a zahraničních výrobců i staršího data výroby.

Měřící a regulační technika. Přední světový výrobce vysoce kvalitních hardwarových i softwarových produktů pro: - získávání dat - digitalizaci - počítačové vidění - tvorbu a zpracování multimédií.

Nabízíme LED obrazovky, velkoplošné obrazovky, prodej, vývoj a servis. Mobilní obrazovky, sportovní mantinely, LED mantinely, LED panely, digitální billboardy, multimediální kostky, scoreboardy, světelné poutače, LED poutače, reklamní mantinely.

Montáž a údržba telefonních a počítačových sítí včetně zařízení, servis a montáž domovních komunikačních a přístupových systémů, drobná údržba budov a bytových jednotek, včetně montáže nových elektroinstalací.

Opravy, servis, prodej baterií a příslušenství pro robotické vysavače značek RobZone, FunBeat, Carneo, Hütermann, Bralko a Hyundai.

Dodavatel průmyslového chlazení a klimatizace: Projekty Výroba a dodávky chladicích zařízení. Montáže chladicích okruhů. Klimatizace a vzduchotechnika. Rozvody potrubí včetně armatur. Opravy chladicích a klimatizačních zařízení. Revize. Tepelná čerpadla. Školení. Elektroinstalace. Řídící systémy. Kamerové systémy.

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů a spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold.

Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Prodej, dodávka, - počítačové systémy IBM AS/400 - elektronické pokladní systémy IBM - aplikační SW software ekonomické agendy, účetnictví, fakturace, mzdy, sklady, odbyt - aplikace LOTUS NOTES - řešení a instalace sítí.

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Dodáváme mechanické prvky pro elektrotechniku, elektroniku a energetiku.

Pobočka. Maloobchod, prodej: -čističky, zvlhčovače vzduchu zn. Bionaire. -sušičky ovoce. -pomalé hrnce zn. CrockPot. -vysavače zn. Dyson. -elektrické udírny.

Maloobchod, prodej, eshop: -fotoaparáty. -objektivy. -videokamery. -dalekohledy. Služby: -průkazové foto. -velkoformátový tisk fotografií. -minilab.

Stali jsme se distributory unikátních modularních UPS. Dodávky, servis a půjčovna: - záložní energetické zdroje - UPS: - US 9001, REACTOR, REACTOR 3, Sentry Multistandard, Sentry HPS - ochrany napájení: - SILCON Delta Conversion, Sentry Multistandard, Sentry - motorgenerátory s ATS panelem/rozvaděčem - bateriové ...