KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Provádíme: - truhlářské práce - údržbářské práce - opravy elektrospotřebičů.

JVM Computers spol. s r.o. nabízí: - autorizovaný distributor OKI - předprodejní servis - prodej zařízení (tiskárny, faxová zařízení, osobní počítače a servery značkové nebo i vlastní produkce atd.) - dodávky IT na klíč podle požadavku zákazníka

Provádíme opravy elektrických sporáků v bytech zákazníků a opravy mikrovlnných trub. Servis sporáků značek Mora, Fiko, Gorenje a Končar. Přijedeme až k Vám domů, kamkoliv v Praze a okolí. Servis mikrovlnných trub značek Eta, Electrolux, Zanussi, Fagor, Whirpool a mnoho dalších... Dílenské opravy. Odvoz pouze po telefonické domluvě.

Elektronické zabezpečovací systémy EZS (alarm) a CCTV kamerové systémy. Montáže, údržba a servis (alarmu) elektronické zabezpečovací techniky.

U nás nakoupíte světelné zdroje všech možných druhů a určení, svítidla domácí, průmyslová, venkovní, včetně speciálních svítidel, jako jsou svítidla do výbušných, agresivních nebo jinak nestandardních prostředí. Na všechna u nás prodávaná svítidla, a nejen na ta, Vám dodáme náhradní díly, či Vám pomůžeme s jejich opravou.

Zastoupení firmy Fujitsu. Velkoobchod, prodej, návrhy, instalace, montáž: - výpočetní technika - počítače - počítačové sítě - datová infrastruktura.

Opravy a servis digitálních i analogových fotoaparátů, objektivů a výměnné optiky pro zrcadlovky. Čištění čipu CCD.

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

Velkoobchod, maloobchod prodej: - osvětlovací technika - světelné zdroje - svítidla - žárovky - zářivky.

Maloobchod, prodej: - měřicí technika pro telekomunikace a radiotelekomunikace.

Projekce, dodávka, montáž: - zabezpečovací a požární systémy – EZS a EPS - kamerové a sledovací TV systémy – CCTV - anténní a satelitní systémy – STA a SAT - docházkové systémy a systémy kontroly vstupu – ACCESS - telekomunikační systémy - domácí telefony a videotelefony - mechanické zabezpečení, dveřní technika - počítačové rozvody a ...

Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Prodej počítačových sestav a příslušenství. Poskytování webhostingu.

Elektrické a elektronické přístroje a zařízení - DC měniče napětí 24V/12V, 48V/12V a pod.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku Výroba razítek a vizitek Renovace tonerů

Přímý dovozce, dealer výrobků Canon. Velkoobchod, maloobchod, servis: - kancelářská technika - faxy - kopírovací stroje

Kompletní dodávky výpočetní techniky a příslušenství.

Projekce, montáž a servis - zabezpečovací, sdělovací a elektronická zařízení.

Prodej počítačových tiskáren, multifunkcí a spotřebního materiálu

Zajišťujeme: - prodej satelitů - prodej antén a přijímačů pro pozemní digitální vysílání včetně montáže. Zajistíme Vám snadný přechod na digitální vysílání.

Firma VÁVRA osvětlení s.r.o. působí na trhu od roku 1993. Společnost vznikla pod vedením současného, jediného majitele a jednatele, pana Romana Vávry, který zajišťoval velkoobchodní prodej osvětlovací techniky. INTERIEROVÁ SVÍTIDLA: - byty a rodinné domy - kanceláře - obchodní a veřejná - sportovní prostory - hotely.