KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod a maloobchod s tabákem: - cigaretové automaty (provoz a prodej) - tabákové výrobky - cigarety - tabáky - doutníky, kubánské doutníky - kompletní potřeby pro kuřáky (zapalovače, dutinky) - denní tisk, časopisy - telefonní kupony - jízdenky. Provozovna: - Pražská tržnice, Hala č. 8 - 170 00 Praha 7 - ...

Poskytovatel služeb, které umožňují týmovou spolupráci na dálku. Působí jako integrátor Teleprezenčních řešení, Video konferencí a E-learningu. Protože tyto služby mají význam právě na dálku, působí na celém území východní Evropy.

Kinotechnika, a.s. úspěšně navázala na více jak padesátiletou tradici v oblasti audiovizuálních prezentací. Pracovníci společnosti zajišťovali audiovizuální prezentace v zahraničí (Belgie, Japonsko, USA, SRN, Írán, Indie, Francie, Švýcarsko), prezentace světových výstav v Bruselu, Osace, Montrealu, Singapuru, Vancouveru, Barceloně, Brisbane, ...

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Prodej, e-shop, servis: - mobilní telefony - datové kabely - hands free - držáky - nabíječky - SIM karty - příslušenství Bazar SERVIS Tel.č.: 739 630 280 H-MOBIL Vinohradská 142 130 00 PRAHA 3 Tel.č.: 606 820 254 H-parfem, prodej, e-shop: - originální značkové parfémy.

Zastoupení Küppersbusch. Evropský výrobce luxusních kuchyňských spotřebičů s významným designem a ergonomií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrické sporáky - elektrické trouby - varné desky - grily a fritézy - plynové desky a sporáky - parní trouby - mikrovlnné trouby - ohřívač nádobí - digestoře - ledničky a mrazáky.

Řešení, realizace a kvalifikovaný výběr zařízení v oblastech vzduchotechniky a průmyslového odsávání, filtrace a mycích strojů.

Servis a dodávky výpočetní techniky, správa sítí - převzetí odpovědnosti, implementace OS Linux, Windows, intranetové a Internetové aplikace na klíč...

Vývoj a výroba elektronických vstupních systémů ADC, digitálních videozáznamových systémů DVS, speciálních digitálních systémů pro vězeňské účely.

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Prodej a servis pokladních i kamerových systémů a kancelářské techniky.

Výroba kuchyní a kuchyňských spotřebičů značky Gorenje.

Gigant PC dodá profesionální a kvalitní služby v oblasti IT do Vaší firmy. Ať se jedná o serverová řešení nebo kompletní outsourcing IT, jsme tím pravým partnerem pro Vás. Všem našim zákazníkům je plně k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce Zběsilá podpora, která Vám pomůže řešit Vaše problémy. Činnost: - pronájem počítačů - ...

Nabízíme balenou pramenitou vodu ŠUMAVSKÝ PRAMEN -velkoobjemové vratné obaly 18, 9 litru. Automaty na stáčení vody - prodej, pronájem, servis. Minerální voda v balení 18, 9 l. Výroba, velkoobchod, maloobchod - distribuce po celé ČR a SR. Pitný režim. Velkoobchod s nápoji

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průmyslové akumulátory a baterie pro přístroje, telefony, počítače, záložní zdroje UPS, pro modeláře - nabíječe, nabíjecí technika, nabíječky, zdroje pro elektrotechniku - teplotní čidla Smartec - příslušenství - paměťové karty-PC Card, PC MCIA - zabezpečovací, regulační, protipožární technika. Zakázková ...

Výroba a prodej: - frekvenční měňiče LG (LSis) - regulátory atd. - zastoupení LG (LSis)

Automaty potravinové a nápojové. Prodej, nájem a zajištění bezplatného provozu. Výhradní zastoupení Automatic Products a Wittern Group.

Naše firma, zabývající se telekomunikační technikou, se na našem trhu objevila poprvé v roce 1992. Jsme úspěšně se rozvíjející společnost, zajišťující prodej, montáž a údržbu telekomunikačních zařízení. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Samozřejmostí je možnost leasingu při koupi telekomunikačního zařízení. Montáž, servis a údržba ...

DATONA je moderní a osvědčený český pokladní a infomační systém pro obchody, služby a restaurace se kterým prodáte a uhlídáte cokoli. Informační a pokladní systémy DATONA můžete mít jako službu umístěnou v Cloudu DATONA. Jako službu nabízíme také kompletní pokladní systémy včetně platebních terminálů.

Provozovna - Praha 10, Bohdalec Komplexní služby v oblasti problematiky stlačování a úpravy vzduchu: - projekce, prodej (maloobchod i velkoobchod, nové i repasované), montáž, speciální zástavby, záruční i pozáruční servis, opravy, rozvody vzduchu. Výhradní zastoupení pro Slovenskou a Českou republiku: - rotační lamelové kompresory ...

Výroba, prodej, montáž, poradenství a technická podpora v oblasti moderní vytápěcí a klimatizační techniky: - podlahové a stěnové vytápění - podlahové konvektory - sluneční kolektory - kondenzační kotle - tepelná čerpadla Ochsner - připojení radiátorů - zásobníky vody.

Opravy, velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče Whirlpool. Záruční a pozáruční servis. Prodej čisticích prostředků a doplňků pro: - pračky - myčky nádobí - vaření.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.