KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Komplexní audiovizuální služby: - konference - semináře - školení - gala večírky - award nights - koncerty - výstavy - prezentace - uvedení nových porduktů na trh.

Prodej a servis: - výpočetní techniky - originálních a renovovaných tonerových i inkoustových kazet - kancelářských potřeb a techniky. Výkup prázdných tonerových a inkoustových kazet. Realizace kamerových systémů, správa serverů, komplexní péče o IT, web design, nástroje pro profesionální zpracování informací. Značky: - HP - DELL - ...

Systémová technika LUNOS Výrobní program firmy LUNOS je zaměřen výhradně na problematiku bytového větrání, zejména pak na odvětrání koupelen, toalet a kuchyní bez vnějších oken. Vytváří poprvé funkční koncens mezi cílem úspory energie, stavebními náklady a bytovou hygienou Jako samočinně regulující systém nabízí výrazně ekonomickou ...

Obchodní, technická a servisní činnost v následujících oblastech: - zřizování telekomunikačních zařizení - montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení - servis počítačů PC IBM compatible - dodávky počítačů PC LYNX a Compaq.

Prodej a servis tiskáren a multifunkcí Xerox. Prodej: - tiskárny barevné, černobílé, B&W - multifunkce - skenery - spotřební materiál zn. OKI, Xerox, Brother - papír, tisková řešení Servis tiskáren Xerox a Tektronix.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: - elektronické přístroje pro diagnostiku motorových vozidel - průmyslové elektroniky - měřící přístroje - přístroje pro internetovou telekomunikaci, GSM a GPRS přístroje, obchodní služby.

Prodej, montáž a servis telekomunikačních zařízení: - pobočkové ústředny - komplexní služby - ISDN koncová zařízení - osobní přístup - terminálové adaptéry - servis - MP3 kapesní přehrávače - bezdrátové telefony - ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej meteorologických stanic.

Provoz a servis výherních hracích automatů a další zábavní techniky. Nabízíme: - široké spektrum výherních hracích přístrojů - kulečníků - šipkových automatů - mechanických fotbalů od všech předních světových výrobců.

Společnost ETC MEDIA s.r.o. vznikla v listopadu 2006 díky zkušenostem personálního týmu v oblasti audiovizuální techniky se specializací na pronájem a prodej velkoplošných LED obrazovek. Na vzniku ETC MEDIA s.r.o. se jako minoritní vlastník podílela firma ETC.CZ s.r.o., která již několik let působí na českém i zahraničním trhu Informačních ...

Montáže a servis vzduchotechnického potrubí a zařízení.

Prodej audio a konferenční techniky, hudební elektroniky a příslušenství.

Prodej mobilních telefonů, navigací, fototechniky a příslušenství.

Prodej a pronájem nápojových automatů, kávovarů, strojů na espresso a strojů na vodu. Komplexní řešení pro firmy, kanceláře i gastroprovozovny.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Výroba a prodej: - počítačové skříně - spínané napájecí zdroje - dotekové senzory.

Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Transformátory a tlumivky pro silnoproudou elektroniku, elektrotechniku a energetiku. Výhradní obchodní zastoupení švýcarského výrobce pro ČR a SR. Vývoj, konstrukce a výroba zalévaných, suchých i olejových transformátorů na zakázku - včetně speciálních provedení. Předprodejní i poprodejní poradenství a servis. Reference z lodní ...

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Půjčovna: - videokamery, dataprojektory, TV, fotoaparáty. Natáčení, střih, výroba DVD, přepis Pal NTSC.