KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů: - zabezpečovací systémy (EZS) - požárních systémy (EPS) - strukturované počítačové sítě (UTP, FTP, STP) - telefonní systémy (PBX) - ozvučovací systémy (OZV) - televizní a satelitní rozvody (STA/SAT) - kamerové systémy (CCTV) - kontroly a oprávnění vstupu (ACS)

Prodej, montáž, realizace: - bezpečnostní systémy.

Profesionální společnost, zabývající se montáží silnoproudých, slaboproudých sytémů a kompletní činností v oboru stavenictví. Naše společnost, která vznikla v roce 2000, se zabývá kompletní činností z oblasti elektromontáží a stavebnictví. Naši pracovníci dbají Vašich konkrétních požadavků a díky své profesionalitě Vám je pomohou splnit. V ...

VK Foto nabízí: - digitální fotoaparáty - příslušenství digitálů - paměťové karty - čtečky a databanky - zrcadlovky kinofilm - objektivy, předsádky - blesky - příslušenství analog - filtry - kompakt kinofilm - brašny - dalekohledy - vodotěsná pouzdra - filmy - stativy - fotobaterie - tiskárny.

Prodejna F - Foto: - nové řešení fotoprodeje - internetový obchod - on - line fotosběrna - maloobchodní síť 7 prodejen s minilaby v 5ti městech ČR - digitální i klasické fotoaparáty - dalekohledy, astrohledy - inkjetové materiály.

MORA - JUNKERS - GORENJE Jsme obchodně servisní středisko značky Mora JUNKERS a GORENJE. Všechny výrobky rozvážíme po celém území ČR Pokud jste z Prahy nebo okolí, zakoupené produkty vám můžeme také odborně namontovat a zajistit jejich uvedení do provozu Provádíme kontroly, měření, revize a seřizování spotřebičů. Likvidujeme staré ...

Společnost GSMobil Group, a.s., vznikla v roce 2001 transformací společnosti GSMobil CZ Communication, s.r.o., která byla založena v roce 1997. Prodej a servis mobilních telefonů. Autorizovaný distributor: -Motorola -Nokia -Panasonic -Siemens -Sony Ericsson -XDAQtech.

Komplexní dodávky technologického zařízení pro televizní studia včetně montáže a projekce: -profesionální elektronika SONY -TV studia -automatizace TV vysílání -dabingová studia -záznamová média pro profesionální použití -technologický nábytek pro studia -výroba-atypické doplňky.

Internetový obchod provozujeme od roku 1999. Specializujeme se především na domácí spotřebiče, elektroniku a kancelářskou techniku. Domácí spotřebiče volně stojící, vestavné: - drobné kuchyňské přístroje - žehličky - holicí strojky, zastřihovače - chladničky - klimatizace - mikrovlnné trouby - mrazáky - myčky nádobí - ...

NetRex s. r. o. vytváří moderní širokopásmové služby a přináší zákazníkům nové způsoby zajištění bezpečnosti. NetRex sídlí v Praze a tvoří jej zkušení profesionálové z oboru internetových a telekomunikačních služeb.

Servis iPhone, prodej Servis počítačů Apple: - servis rovněž u zákazníka - profesionální, česky a anglicky hovořící technici - možnost zapůjčení náhradního zařízení po celou dobu opravy - pozáruční servis zajišťujeme u většiny značek, záruční u nás zakoupených - rychlá reakční doba

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Produkty: kabeláže kamerové systémy optické sítě rozvaděče aktivní prvky zabezpečovací systémy antivirové řešení.

Světlo - Lux, pražský soukromý velkoobchod se svítidly: - svítidla pro osvětlení interiérů - luxusní svítidla na zakázku - osvětlení penzionů, hotelů a restaurací - průmyslové osvětlení, zářivková tělesa.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů. Možnost zapůjčení na 14dní.

Elektroinstalatérství. Montáž, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Provozování kulturních a kulturně - vzdělávacích zařízení.

Projektování a instalace: - vzduchotechniky - regulačních zařízení - měřicích zařízení.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Největší distributor satelitní techniky pro náš trh. Distribor sortimentu spotřební elektroniky Grundig. Satelitní technika: - NOKIA - HUTH - STRONG - Samsung - Humax - Zinwell - Schwaiger Nabídka služeb - distribuce a velkoobchodní prodej zařízení pro příjem satelitní a pozemní digitální TV DVB-T a DVB-S zejména značek Homecast, ...

Nabídka kompletních osvětlovacích prací a služeb při natáčení reklamních spotů a klipů. Pronájem elektrocentrál a technického zázemí pro natáčení.

Montáže, opravy, dodávka STA (společné televizní antény), individuálních antén, satelitní techniky, DT(domácí telefony), ZV(zvonky), elektroinstalace.