KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej a servis počítačů. Prodej HP produktů, dogotální foto, tiskárny

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Prodej nápojových automatů.

Velkoobchod, maloobchod e-obchody a distribuce www.eVUS.cz: http://NET.eVUS.cz - jediný specializovaný obchod pro lékaře, maséry, fyzioterapeuty a reahbilitační pracovníky -jednorázová hygienická papírová prostěradla - podložky na jedno použití pro lékaře a maséry -hygienické podložky - netkaná textilie pervin, perlan - zdravotnický ...

Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

E-shop: (Voda - Sanita - Topení - Plyn - Elektro a další zboží pro Váš dům a zahradu) v našem sortimentu naleznete širokou škálu zboží pouze od renomovaných výrobců z ČR a zahraničí. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu i realizační firmy.

Prodej, montáž, zámečnické práce. Firma technicky zajišťuje ochranu a bezpečnost utajovaných skutečností dle zákona č.148/1998 Sb. a dle požadavků NBÚ*:

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika: - telefony - mobilní telefony - faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - mincovní přístroje - telefonní ústředny-analogové i digitální s tarifikací na PC** - tarifikátory - domácí telefony a videotelefony - elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult CO** - ...

Poskytujeme tyto služby: - satelitní střežení a vyhledávání odcizených vozidel - logistika provozu vozidel - software Sky GUARD - technické parametry - zabezpečení vozidel - zásahové služby. Bezpečnostní aplikace: - okamžité zjištění odcizení vozidla - on line zobrazení aktuální polohy odcizeného vozidla - možnost zabránění ...

Informační technologie. Nabízíme rozsáhlé portfolio produktů, služeb a řešení, ať už vlastních nebo ve spolupráci s partnery. Sektory: -veřejné správy, -zdravotnictví, -telekomunikací a médií, -průmyslu a financí.

Dodávky technologických zařízení budov, klimatizací a vzduchotechniky. Prodej včetně montáže, záručního i pozáručního servisu.

Nabízíme radiostanice Motorola, jejich prodej, servis ručních, vozidlových a základnových radiostanic. Radiostanice ENTEL SEL-5 (ENTEL-UK) 66- 88 MHz (HX410), VHF(HX420), UHF(HX480) dále radiostanice do výbušného prostředí - ATEX -VHF (HT920), UHF.

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Prodej, montáž, servis - telekomunikace, GSM. Pobočkové digitální ústředny, faxy, telefony, mobilní telefony.

Osvětlovací technika a světelné zdroje PHILIPS. Světla: - kancelářská - podhledová - zahradní - reflektory - průmyslová - nouzová - závěsné systémy - bytová ...

Prodej nových mobilních telefonů, baterií, datových kabelů nabíječek, pouzder a jiného příslušenství.Telefony na splátky Cetelem a Homecredit, platby online platebními kartami na webu

Prodej zabezpečovacích zařízení a systémů.

Prodej napájecích zdrojů, měničů, nabíječek akumulátorů a zálohovacích systémů.

Služby: - široká škála nové mobilní techniky - mobilní telefony a digitální fotoaparáty - příslušenství značkové i neznačkové - rychlý a kvalitní servis mobilních telefonů - výkup a prodej použitých mobilních telefonů a fotoaparátů. Nabídka mobilních telefonů: - Alcatel - Benq - Siemens - Ericsson - Jablotron - LG - ...

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej LED žárovek a LED osvětlení, zakázková výroba. Přehledný E-shop.