KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem. Nabízíme široký sortiment jako: - vodiče - jističe - vypínače - rozvaděče - zásuvky - relé.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Jsme předním českým distributorem elektronických součástek, avšak intenzivně obchodujeme v rámci globální distribuční sítě. Na obchod navazuje poradenství, vývoj a výroba elektronických zařízení a servisní činnost.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Re-editování softwaru Sage pro českou republiku. Prodej telekomunikační techniky.

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Nabízíme distribuci bezpečnostních technologií a speciální techniky.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

MikroTik je univerzální platforma na výstavbu sofistikovaných routerů nebo WiFi přístupových bodů. Je tak ideálním řešení pro profesionální a bezpečné vysílání vašich dat. MikroTik je jako stavebnice, pomocí modulů si sestavíte router, AP, či klienta přímo na míru. Pokud Vás zajímá toto řešení obraťte se na oficiálního distributora ...

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Firma CUE s.r.o. je jednou ze tří firem na světě, která: - vyvíjí - vyrábí - instaluje Cue System, řídicí sestavu, která integruje ovládání audiovizuální techniky, tepelných, ventilačních a klimatizačních systémů, do jednoho místa. Jedna dotyková obrazovka či klávesnice nahradí ovladače jednotlivých přístrojů. Naprogramováním ...

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky.

Výroba rozvaděčů a elektromontážní práce VN i NN.

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Prodej kávy a kávovarů pro gastronomii i pro domácnost. Návrhy pražících technologií, pražení kávy.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Jsme odborníky na poplachovou signalizaci a komunikační řešení v oblasti správy poruch a krizového managementu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Servis: - lednice, ledničky, chladničky - mrazáky, mrazničky - boxy mrazící, chladící - elektrické sporáky, bojlery - mikrovlnné trouby - vysavače, odsavače par - drobné elektro - autoklimatizace, klimatizace-montáž, prodej, plnění, opravy.

Kopírovací stroje Canon - renovované, nové, servis. Spotřební materiál. Výkup starších strojů Canon i protiúčtem. Kompletní sortiment kancelářské techniky.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.