KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Již 17 let dodáváme za nejlepší ceny elektroniku, regulace, domovní i GSM alarmy, kamery, přístupové systémy, pohony bran a kování, solární panely, měniče a akumulátory, meteostanice, bezdrátové zvonky a dálkové ovládání, autoalarmy, centrální zamykání, couvací asistenty, nářadí a jiné.

Dodáváme troleje, kabelové shrnovací vlečky, navíjecí kabelové bubny, kroužkové sběrače, průmyslové konektory, dálková rádiová ovládání. Nabízíme bezpečnostní moduly, měřicí relé, hlídače izolačního stavu, dělené průchodky a stínicí svorky.

Systémová řešení v oblasti záložních zdrojů pro: - telekomunikace - energetiku - průmysl - datové sítě - zdravotnictví - další staniční aplikace. Systémová řešení v oblasti trakčních zdrojů pro: - pohon manipulační a úklidové techniky - kolejová a kolová vozidla - důlní vozidla - lodě - další speciální ...

Specializovaný importér, distributor a výrobce v oblasti kamerových systémů, satelitní techniky a televizních kabelových rozvodů.

Materiály a technologie pro plošné spoje. Vývoj, výroba a instalace: - elektronických zařízení. Výroba, zpracování a osazování DPS. Osvětlovací technika.

Prodej počítačů: - prodej - servis - leasing - profesionální počítače - notebooky - komponenty - tiskárny - instalace - zaškolení.

Vývoj a prodej softwaru pro oblast počítačové bezpečnosti.

Prodej fotoaparátů a příslušenství. Zpracování digitální i analogové fotografie. Zpracování digitální i analogové fotografie.

Řešení úpravy stlačeného vzduchu. Nabízíme kondenzační a adsorpční sušiče, filtry, dochlazovače, odvaděče kondenzátu, separátory olej - voda.

Dodávky a montáže elektronických zabezpečovacího zařízení, kamerových a přístupových systémů.

Opravy historické radiotechniky, elektronkových přístrojů, radiopřijímačů, magnetofonů, gramofonů a jiných přístrojů.

Prodej radiokomunikační a měřicí techniky, antén, kabelů a GPS navigací.

Prodej a servis: - kopírovacích strojů - tiskáren - faxů - telefonních ústředen - telefonů - výpočetní techniky.

On-line - Počítače, komponenty, periférie, multimédia, komunikace.

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výhradní zástupce a dovozce firmy Brevetti MONTOLIT – světového výrobce profesionálního nářadí pro stavebnictví. Servis speciálních stavebních strojů a prodej vrtného nářadí.

Prodej domácích spotřebičů, elektrických přístrojů, skla, porcelánu a železářského sortimentu.

Distribuce: - počítačů - programového vybavení - příslušenství.

Prodej osvětlení pro: - dům - byt - zahradu - koupelny - kuchyně - dětské pokoje - pracovny - technické prostory. Svítidla: - moderní - klasická - zahradní - technická.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Nabízíme dodávky, odborné montáže, rekonstrukce i opravy slaboproudých systémů. Jedná se zejména o zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, zvonky, telefonní ústředny, počítačové sítě, docházkové systémy, ozvučovací systémy a ostatní slaboproudé montáže.

Prodej a servis výpočetní i kancelářské techniky, spotřebního materiálu. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Kompletní správa sítí - outsourcing lidských zdrojů, technické podpory, aplikací. Stavba, prodej, pronájem počítačových sestav, serverů (HP, IBM), platforma Microsoft Windows, Linux. Servis kancelářské a výpočetní techniky, návrh a řešení strukturovaných kabeláží. Implementace zakázkového software, strategický vývoj a optimalizace IT ...

ELZA Praha s.r.o. nabízí: - prodej, instalace a servis HW - servis HW a SW v místě zákazníka - instalace SW - prodej značkových počítačů - prodej značkových notebooků - tiskárny a jejich příslušenství - monitory, LCD monitory - datové projektory, audiovizuální technika - digitální zpracování oblast foto video - ...

Prodej: - kopírovací stroje OLYMPIA a příslušenství - spotřební materiál pro kopírovací stroje - psací stroje - tonerové a inkoustové cartridge pro tiskárny a faxy - skartovací stroje - papír a papírenské zboží (obálky, pořadače) - vazba dokumentů (desky, kroužky) - sešívačky - děrovačky - tabule a flip charty - ...