KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Provádíme instalace elektroniky, výpočetní techniky, montáže TV, antén a satelitů či servis bílé techniky.

Autorizovaný servis monitorů, tiskáren a projektorů PANASONIC. Opravy: - nestandardních elektronických zařízení - CRT i LCD monitorů různých značek : k PC, Apple, bankomatům, speciál zařízením atd... - a čištění LCD a DLP projektorů - napájecích zdrojů do PC (AT, ATX), Apple, notebooků, bankomatů atd... - nestandardních ...

Profesionální fotograf pro stylové i klasické svatební fotografie. Portréty v ateliéru i exteriéru. Produktová fotografie pro reklamní použití. Reportážní a dokumentační fotografie pro firemní i společenské akce. Fotografické služby pro celou ČR.

Servis - satelitní přijímače - televizory - video - plazmové televizory - LCD - VHS - přijímače digitální televize - HiFi věže, audio technika, zesilovače

Dodávka, instalace, montáž: -společné televizní antény. -datové sítě. -satelitní přijímače. -televizní kabelové rozvody.

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Mikrospínače Elektromagnetické ventily

Internetový obchod, e-shop: - lustry, lampy - designová svítidla - čalouněný nábytek (židle, křesla, sofa...).

Servis klimatizační a chladící techniky na kolejových vozidlech - záruční i pozáruční servis.

Služby - správa počítačových sítí - prodej a servis notebooků, tabletů, telefonů, osobních počítačů a kancelářské techniky - IT outsourcing - webdesign - 2D a 3D grafika.

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Oprava, servis - elektronika - střídače pro FVE, frekvenční měniče, svářecí invertory, impulzní zdroje, mikrofony, gramofony, magnetofony, zesilovače, mixážní pulty.

Telekomunikační služby - bezdrátová síť wifi - pevná datová síť - kamerové systémy.

Montáž, revize, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové a docházkové systémy - kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - televizní a satelitní rozvody

Prodej, e-shop - kancelářské židle - židle k psacímu stolu - psací stoly - výškově nastavitelné stoly - LED lampy.

Služby: - kreativní a grafické studio - reklamní a produkční agenturu - tisk - vydavatelství - výroba CD a DVD - nahrávací a divadelní studio

Vývoj, výroba, dodávka: - zabezpečení objektů - bezpečnostní, řídící systémy.

Služby, servis - technického zařízení budov TZB - kompletní dodávky kotelen - montáže peletkových a automatických kotlů, vytápění, zdravotechniky, plynu, vzduchotechniky, MaR - kanalizační přípojky - přeložky inženýrských sítí.

Prodej: - vybavení a doplňky pro motorkáře - motodoplňky

E-shop: - mobilní telefony - tablety - digitální kamery

Služby - provozu a údržby veřejného osvětlení hlavního města Prahy.