KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Maloobchod, e-shop, realizace: - LED osvětlení - LED pásky, panely.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Nahrávací studio - nahrávání filmového zvuku, hudby, zvukové postprodukce a dabingu zahraničních filmů.

Velkoobchod, e-shop - svítidla, osvětlení - LED žárovky - reflektory - podhledové panely - stolní osvětlení.

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

E-shop, internetový obchod: - elektronika - příslušenství k pc - sluchátka a přehrávače - žárovky - kabely a konektory - hračky - hudební nástroje - nářadí - domácí potřeby - sportovní potřeby - auto příslušenství.

Internetový obchod, e-shop: - audiovizuální technika - audio, video technika, prezentační technika - zpětné projektory, vizualizéry - náhradní lampy do projektorů - příslušenství pro projekci - kabely a konektory.

Výroba a distribuce: - přírodní pramenitá voda do organizací i domácností, velkých společností - velkoobjemově balené vody - nápojové automaty - nabídka instantních nápojů.

Opravy a servis osobních a nákladních automobilů. Webdesign - tvorba webových stránek. Prodej a montáž počítačů.

Záruční a nezáruční servis Apple iMac, Macbook, iPad, iPhone - expresní opravy mobilních telefonů, tabletů a notebooků.

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Dalago.cz - Svět digestoří a dřezů. Prodej, e-shop - digestoře, kuchyňské odsavače - kuchyňské dřezy - dřezové baterie - sety dřezů a baterií - držtiče odpadů. Provozovna - sklad: Dolní 214 768 21 Kvasice

Instalace zabezpečení objektů, bytů, domků, provozoven s vysokou úrovní rizika, institucí, výrobních areálů. Internetový obchod a montážní firma s nabídkou elektroniky televize, DVD, video, foto, CD, SAT, pračky, lednice, mrazáky, sporáky, trouby.

Pronájem: - rulety - videoterminály - výherní automaty.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Fima MOTERS.CZ s.r.o. zajišťuje maloobchodní prodej především v oblasti tlakové vzduchotechniky: - kompresory - sušení - filtrace - odvod a zpracování kondenzátu - pneumatické nářadí. Dále provádíme montáže záručního a pozáručního servisu těchto výrobků a zařízení: - šroubové a pístové kompresory - rozvody stlačeného vzduchu - ...

Činnost: - profesionální architektonické osvětlování interiérů, exteriérů - expoziční osvětlení v galeriích, muzeích - osvětlení sakrálních staveb. Provozovna: Stehlíkova 1545 Slaný 274 01

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.