KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Dodavatel telekonferenčních služeb - audio, web, video a jednotné telekonferenční řešení.

E-shop - LED žárovky, LED pásky - mobilní telefony - napájecí zdroje, wifi router.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Nabízíme osvětlovací techniku pro divadla, televizní a filmová studia, hudební skupiny, kluby a další.

Zřizování, montáž, údržba, servis: - telekomunikační zařízení.

Dodávky telekomunikační techniky a slaboproudých systémů.

Prodej, montáž, realizace: -interiérová i exteriérová LED svítidla a světelné zdroje pro veřejný i soukromý sektor

Výroba, prodej - vysokofrekvenční generátory - napájecí zdroje.

Jsme společnost zabývající se prodejem osoušečů rukou a vysoušečů vlasů. Nejenže na našich stránkách naleznete vysoce kvalitní osoušeče a vysoušeče německé značky Starmix, ale nabízíme vám i transparentní servis po dobu záruky i následně po ní díky našim partnerům. Poskytujeme i poradenství s výběrem a dodání náhradních dílů.

Zabýváme se specializací na opravu všech značek notebooků a stolních PC bez ohledu na jejich stáří. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět jeho požadavkům a navrhnout optimální řešení. Své služby poskytujeme na naší provozovně nebo u Vás doma.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Společnost PAOLI trade s.r.o. nabízí kompletní portfolio Huawei M2M produktů pro sítě 2G, 3G ( MU709s-2, MU609, ) a LTE (ME909u-521, ME909s-120) v provedení LGA nebo mini PCIe. Dalším nemalým sortimentem jsou antény pro různé bezdrátové technologie . Jako Wifi, GSM, 3G, LTE, GPS, GLONASS, GNSS

Tvorba návrhů, dodávka a servis klimatizací pro byty, kanceláře a budovy.

Produkční a postprodukční společnost tvořící filmy, reklamy a jiné audio-vizuální díla.

Vývoj, výroba, distribuce: - herní systém Multi-Lotto Server Based Gaming pro herny, kasína -herní zařízení, video loterijní terminály -video slot hry pro klasické a serverové herní automaty a online herní platformy -herní platformy.

Mp3 jukeboxy včetně karaoke a videoklipů. Prodej a pronájem elektronické šipky a stolní fotbálky pro komerční použití.

Truhlářská výroba : - interiérový nábytek na zakázku Realizace a prodej - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Kompletní návrhy - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Služby designéra interiérů

Opravy a montáž praček, myček, sporáků, bojlerů, akumulačních kamen, sušiček a drobných elektrospotřebičů v Praze a okolí. Výroba klíčů a autoklíčů..

Prodej - fotoaparáty - fotopřístroje, digitální technika - foto příslušenství, brašny, stativy

Prodej a servis výpočetní techniky a další elektroniky.

E-mobilita. Průmyslové konektory. Konektory PS. Kruhové konektory. Ochranné hadice. Stahovací pásky. Optické prvky. Vývodky a průchodky. Svorky. Ploché vodiče, můstky. Přepínače. Ukládání vedení, kanály, lišty. Bateriové konektory. Krabice plastové, kovové. Pásové vodiče, můstky.

Prodej, montáž a servis bílé techniky a spotřební elektroniky. Velké domácí spotřebiče - linka 22 Opravy dílenské i u zákazníka. Lednice, mrazáky, pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby, vafky, varné desky, odsavače par a mnohé další spotřebiče. Malé domácí spotřebiče - 283 101 825 Opravy kávovarů, vysavačů, kuchyňských robotů, ...