KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme instalace a servis zabezpečovací i protipožární techniky, kamerových systémů a slaboproudých rozvodů, automatické závlahové systémy pro pozemky RD a zahrad.

PRODEJ A INSTALACE: - výpočetní techniky a počítačů - notebooků - tiskáren - monitorů - kopírek - faxů. Zastoupení IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovace inkoustové a tonerové cartridge Provádíme připojení k internetu a výrobu a správu internetové stránky.

Výroba malých transformátorů a vinutých dílů

Firma HAPPYcomp s.r.o. je zaměřena na obchodní, konzultační a servisní činnost v oboru výpočetní techniky. Nabízíme. - servis výpočetní techniky - finanční leasing zakoupených výrobků - správu systému a sítě - instalaci LAN - modernizaci počítačů - čištění kancelářské a výpočetní techniky.

Komplexní řešení osvětlení interiérů a exteriérů: - návrhy a realizace osvětlení interiérů a exteriérů - technické řešení osvětlení - výroba speciálních osvětlovacích těles pro restaurátory - výroba svítidel včetně specifických požadavků zákazníka - spolupráce na projektové dokumentaci osvětlení - nabídka osvětlení od firem ...

Prodej - radary ukazatele rychlosti Prodej - kamerové systémy Prodej - úsporné LED veřejné osvětlení Prodej - ozvučovací a rozhlasová technika - řečnické systémy - varovné systémy s napojením na JSVV - bezdrátový a drátový rozhlas

Internetový obchodní dům se zameřením na elektro, drogerii (parfumerie).

Prodej, velkoprodej a e - shop - LED osvětlení včetně příslušenství Návrh a výroba - LED osvětlení E-shop - LED osvětlení včetně příslušenství

Výroba a prodej elektrických a mechanických dílů zejména pro automobilový průmysl. Lisování kovových dílů (tváření za studena) dle specifikace zákazníka: - části kontaktních systémů - mechanické díly Třískové obrábění kovových dílů. Spínací technika: - spínače - přepínače - tlačítka Příslušenství: - svorkovnice - ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Prodej, maloobchod: -periferie pro notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -baterie pro notebooky s 2letou zárukou, -paměťové karty -fotobanky pro digitální foto / video, navigační moduly, malé servery, brašny a batohy na notebooky.

Výroba a prodej: - střešní, radiální, axiální, potrubní a kanálové ventilátory, klimatizační jednotky, elektromotory a vzduchotechnická zařízení

Dodávka zabezpečovací techniky pro ochranu majetku. Vybavení domu požárními a ochrannými systémy.

Ozvučení kulturních akcí, meetingů, zvukový záznam, nasvícení.................

Montáž - elektronická zabezpečení objektů - kamerové systémy - požární zabezpečování objektů rozvody antén Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody - počítačové sítě - revize elektro

Dodáváme a montujeme alarmy a kamerové systémy. Nabízíme konzultace, skrytou videotechniku, odposlechy.

Prodej výpočetní techniky a informačních technologií

Výroba klimatizací, prodej vzduchotechniky.

Dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizací na klíč.

Prodej a servis výpočetní techniky. Kompletní služby v oboru IT. Prodej, servis, správa systémů a poradenství. Opravy počítačů u zákazníků. Servis notebooků Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Praze 4 zdarma! Základní hodinová sazba 350, - Kč / hod.

Prodej a pronájem - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotřební materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Prodej a pronájem - tiskárny - spotřební materiál Servis - tiskárny.

Montáž a servis elektrické požární signalizace. Dodávka, montáž, uvedení do provozu a následné provádění: - revize - zkoušky - servis zařízení EPS, včetně zajištění předprojektové a projektové dokumentace a nadstavbového systému pro centrální ovládání velkých celků zařízení EPS a vytvoření.

Distribuce, prodej: - elektronických součástek. Autorizovaný distributor: - STMicroelectronics, RECTRON, SYFER, NOVACAP, YAGEO, PHYCOMP, VITROHM.