KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

In store rádia a poskytování hudební kulisy do hotelů, restaurací, obchodních center a řetězců, ale i domácností s možností zařazení vlastních reklam.

Přímý dovoz, distribuce, velkoobchodní a maloobchodní prodej: - fotopapír pro inkoustové tiskárny - 10x15, A4. Prodej, servis, pronájem - půjčovna, bazar a dodávky spotřebních materiálů do kancelářské techniky: - Minolta - Canon - Hewlett Packard atd. Internetový prodej. Možno dodat na dobírku. Kancelářská technika - nové i ...

Servis a prodej: - mobilní telefony - elektronika ( TV, video, kamery, digitální foto, hi-fi atd. ) - počítače - tiskárny - monitory - kopírky - pobočkové ústředny.

Clima je prodejcem produktů vzduchotechniky značek: Kvs -Klimatechnik, Batklima, Hyundai, Polenz, Dantherm, Ciat a Iv Produkt. Hlavní obory činnosti: projektová činnost.

Prodej elektromateriálu - vodiče, kabely, spínače a další materiál.

Prodej, servis: - kancelářská technika - mobilní telefony - spotřební materiál

Prodej: - kamerové systémy CCTV, - zabezpečovací systémy.

Dovoz a distribuce bezpečnostních kamerových systémů, komponent strukturované kabeláže a fotovoltaických systémů.

Výroba, dodávky a montáž vzduchotechniky a vzduchových filtrů.

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalačnímateriál - rozvaděče - světelné zdroje - topné systémy - spojovací materiál.

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika Montáž - klimatizace Dodávka - vzduchotechnika

Prodej svítidel a světelných zdrojů Kanlux, Greenlux, Narva, Brilum, Eglo, Elgo, Dalber, Panlux, Massive, Philips, Osram, Sylvania. Specializace na zářivková svítidla. Prodáváme svítidla: - dětská - zářivková - zářivky - lampy.

Technické služby k ochraně majetku a služeb.

Prodej médií pro záznam obrazu a zvuku. Zajištění duplikace malých sérií CD a DVD. Nabídka RC modelů

Nabídka bezdrátových řešení pro různé aplikace. Společnost Matrom se specializuje na M2M řešení.

Velkoobchodní dovozce více než sedmdesáti značek spotřebního materiálu: - tonery - inkousty - pásky - folie - papíry. Kancelářské zboží: - šanony - propisky - tabule - děrovačky - sešívačky.

Prodej: - kancelářská technika - PC technologie - audio, video - EZS - CCTV - radiostanice Motorola + půjčovna Instalace: - kabelových rozvodů - strukturované kabeláže - PbÚ a kancelářské techniky - PC sítí - KTV a SAT - audio-video techniky - EZS - docházkových systémů - CCTV. Servis a poradenství.

Služby: - výroba a opravy elektrických zařízení - montáž a prodej výpočetní a kancelářské technika - počítačové sítě - speciální hardware a software - montáž bezpečnostního zařízení - montáž handfree a audio techniky - kamerové systémy.

Prodej biometrických přístupových, docházkových a kamerových systémů.

Prodej, montáž, instalace, servis a oprava: - elektrocentrála, elektrocentrály - zdroje záložního napájení UPS - rotační zdroje DUPS - dieselagregáty, agregáty - motorgenerátory, generátory - kogenerační jednotky - napájecí zdroje střídavé i stejnosměrné.