KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost, založená roku 1996, vyvíjí a dodává řešení pro digitální zpracování obrazu a zvuku standardů DVD a DVCAM. V posledních letech se zaměřujeme na vývoj řešení obrazu a zvuku pro internetové multimediální aplikace.

Prodej, maloobchod, internetový prodej: - mobilní telefony - digitální fotoaparáty.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - vlastními výrobními kapacitami - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku.

Prodej - počítače Servis - počítače Poskytuje - poradenství v oblasti počítačové bezpečnosti

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, montáž, instalace: - klimatizace LG Electronics, Midea - klimatizace do kancelářských a bytových prostor, servery, ústředny - domácí chlazení a klimatizace - bazénové odvlhčovače - bazénová čerpadla

Distribuce a prodej radiových stanic firmy Motorola. Pronájem a servis rádiových stanic.

Společnost Fotografia Praha, družstvo patří mezi tradiční prodejce ve fotografickém průmyslu. Založení společnosti se datuje rokem 1952 a po celou dobu existence poskytujeme našim zákazníkům kvalitní a odborné služby v oblasti fotoaparátů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v příl. l-3 zákona č. 455/9l Sb.

Vítejte v internetovém obchodě Svítidla-Prodejna.cz, který disponuje širokou nabídkou svítidel a osvětlovací techniky. Hledáte osvětlení do domu, bytu, na balkón nebo na verandu? Vybírejte v bohatém sortimentu, který tvoří svítidla nejrůznějších tvarů, stolní i stojací lampy, bodová svítidla, lustry i nástěnná svítidla.

Internetový specialista na kuchyňské a domácí spotřebiče.

Internetový prodej: - sušáky na oblečení - termosky - mixéry - odšťavňovače. Export, import malé elektro spotřebiče. Kategorie: - sušáky na oblečení - termosky s auto-ohřevem - trouby - soya makery - odšťavňovače - rychlovarné konvice.

Projekce, montáž, servis, revize a dodávky: - elektrické zabezpečovací systémy - elektrické požární systémy - plotové systémy - systémy průmyslové televize - vstupní a docházkové systémy - strukturovaná kabeláž - mechanické zábranné systémy.

Velkoobchod, značkový servis, odborné projekty a instalace mixpultů, CD přehrávačů, gramofonů, DJ bagů, sluchátek a osvětlovacích zařízení a ovladačů.

Dodávka, montáž, realizace: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexní nabídka, dřevotřískové, minerální desky pro extrémní zatížení, celoskleněné desky pro speciální aplikace) - čistící a vstupní zóny, bariéry, rohože - přemístitelné, přestavitelné, systémové, mobilní příčky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (snadná přestavitelnost, ...

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Firma nabízí zvukovou a světelnou techniku, krytá pódia.

Bezdrátové a zabezpečovací systémy.

Prodej, montáž, dodávky, opravy, servis rekonstrukce: -antény, satelity -individuální -společné i pro celý dům. -UPC -anténní zesilovače, rozvody -televizní a satelitní antény, zařízení -společné televizní antény -prodej komponentů pro televizní a satelitní antény:

Zabýváme se dovozem a prodejem LED technologií a produktů pro osvětlení ve všech odvětvích.

Prodej a montáž: - kuchyňské linky - spotřebiče - realizace - návrhy interiérů