KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Montáže - tepelná čerpadla Montáže - klimatizace Montáže - vzduchotechnika

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikace - webhosting, SEO - prodej a servis PC a příslušenství.

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Výhradní dovozce Autožárovek Philips do ČR. Nabízíme kompletní sortiment Autožárovek a Motožárovek Philips a žárovek pro nákladní automobily. V našem internetovém obchodě Autožárovky-Philips.cz můžete nalézt i nejrůznější výrobky značky Philips jako například: - výrobky péče o dítě - sluchátka - Lighting - žárovky a zářivky - ...

Prodej magnetických tabulí, které jsou používány převážně ve firmách a na různých prezentačních místech společně s flipcharty. Magnetické tabule jsou popisovatelné popisovači, které je možné lehce mazat.

Sortiment zboží se značkou ARDO dnes čítá více než 100 položek nejrůznějších typů domácích spotřebičů a výrobků pro domácnost: - chladničky - mrazničky - pračky - sušičky - myčky - mikrovlnné trouby - odsavače - sporáky - vestavné spotřebiče.

Velkoobchod - profesionální audio technikaprodej a instalace - audio video technika Prodej - světelná technika Servis - audio video technika Projektování - elektroinstalace Provedení a servis - elektroinstalace Prodej - zvuková technika

Specialista na čištění a údržbu VZT a odtahů (hotely, průmysl, lodě). Využívání moderních technologií (např. suchý led)."

Servis - chladničky - mrazničky - do 24 hodin

-výroba a servis komponentů zvukové techniky vyjma činností uvedených v přílohách zákona 455/91 Sb.

Prodej - pračky Opravy - pračky

Zastoupení ACER pro ČR. Výroba, prodej: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice.

Rozmnožování nahraných nosičů VHS, CD

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Společnost Tyco Integrated Systems s.r.o. zabezpečuje služby ve třech samostatných obchodních větvích: TIS Projekty, TIS Direkt a TIS Služby.

Potřebuje zlepšit televizní příjem, nový satelit, chcete si pořídit domovní telefon či jinou elektrotechniku? Jsme tu právě pro Vás - firma SATELTECHNIK s.r.o. Nabízíme široký sortiment anténní a satelitní techniky. Dále systémy domovních telefonů a slaboproudou techniku. Veškeré produkty naší nabídky Vám dodáme a nainstalujeme. Zajistíme ...

Prodej: - zvuková technika - světelná technika - video technika - efektové výrobníky - světelné zdroje - hudební nástroje - umělé květiny.

Velkoplošná prodejna domácích spotřebičů, elektroniky.

Wirld Wide Classics. Internetový prodej: - elektroniky - outdoorového vybavení - herních konzolí .

Servisní úsek. Servis i pozáruční, opravy: -veškeré kopírovací analogové a digitální stroje značek NASHUATEC, TOSHIBA, LANIER, CANON, MINOLTA, MITA, RICOH, SHARP, UTAX, GESTETNER, OCE, DEVELOP, INFOTEC, faxy TOSHIBA, LANIER, BROTHER, počítače HP, BROTHER, BRAVE, LEXMARK -servisní zásahy přímo u zákazníka -hot line služby ...

ELEKTROSAT. Prodej a montáž - TV a SAT antény - digitální satelitní a TV přijímače.

TriComp Prodej a servis výpočetní techniky. Prodej spotřebního materiálu pro tiskárny. Expresní servis počítačů.

E-shop: - široký sortiment informační techniky - počítače, notebooky, LCD monitory, tiskárny, led žárovky, navigace, fotoaparáty, sluchátka, PC komponenty, tonery a inkousty.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -obsluha automatizovaných kotelen -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (s výjimkou obchod.živností uvedených v příl.1-3 zák.č.455/91 Sb., v platném znění)