ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Prodej, e-shop: - káva - kávovary - příslušenství - porcelán - čaje.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (vyjma činností uvedených v příl. 2 a 3 zák.č.455/91 Sb.) Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Opravy a servis: -TV, LCD, plasma, audio, video, kamery všech typů a značek. -servis elektroniky, opravy průmyslové elektroniky (samostatně nefungujících kusů elektroniky po dohodě) -kompletní pájení BGA (výměna, reflow (ekonom. oprava přetavením) a osazení (horkovzdušná stanice, nikoliv amatérské IR) -malosériové osazení BGA do velikosti ...

Služby: - servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT.

Montáže: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*), včetně kamerových systémů.

Činnost: - ozvučení, osvětlení společenských akcí.

Prodejna elektro prodej a servis bytových klimatizací tepelná čerpadla chladicí a mrazicí technika boxy pro zemřelé revize chladicích jednotek Naše firma sídlí v Kutné Hoře, nicméně chladicí i mrazicí techniku montujeme nejen v České republice, ale po celém světě.

Internetový obchod, e-shop: - sklo, porcelán - broušené sklo (džbány, vázy, karafy, číše...) - křišťálové lustry.

Servis a opravy: -elektrospotřebiče -elektromotory všechny typy vibromotory, víceběhové -motory pro všechny typy praček, do stěračů, topení -transformátory -alternátory -cívky -nabíječky -elektromagnetické spojky, brzdy -svářecí přístroje, agregáty -GO čerpadla: ponorná NDMU, NSMU, KDSU, GFMU, GFHU /PIBA/, ...

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: -administrativní budovy -výrobní haly -obchodní centra -nemocnice -sportovní areály -kryté soukromé, hotelové, plavecké bazény.

Oprava, servis, montáž: - elektrospotřebiče - pračky, praček - myčky, myček - elektrické sporáky - mikrovlnné trouby - sušičky

Služby: - ITC poradenství - podpora řízení projektů

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - elektrospotřebiče - automatické pračky, myčky, chladničky - spotřební elektronika - mobilní telefony.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace. Montáž: - podlahové topení - zabezpečovací, kamerové systémy - domácí telefony - antény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Prodej, montáž: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - sestavení počítače na míru - sítě

Služby: - postprodukční a nahrávací studio - rozhlasová reklama a spoty - jingly - znělky - nazvučení animací

Služby: - manažerské poradenství

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Certifikovaná montážní firma výrobků Jablotron, Paradox, ACTi, VAR-NET Elektronické zabezpečovací systémy.

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.