ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Elektroinstalační práce.

Výroba, prodej, maloobchod: -přijímače pro dálkové řízení modelů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - automatické pračky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod. Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž: - svítidla - osvětlení - světelné zdroje - halogenové systémy - zářivkové systémy - pohledová svítidla - venkovní a další.

Prodej, dodávka, servis, montáž, projekce: -spotřebiče plynové a elektroplynové. Náhradní díly: -DESTILA, MORA, GASEX, KARMA, VAILLANT, kondenzační kotle NEFIT Holandsko. Elektrostatická úprava vody: -antikoroze proti korozi a vodnímu kameni.

Oprava a servis: -kancelářská technika, -výpočetní technika, -recyklace tonerových kazet.

Zabývám se vývojem, výrobou a prodejem interiérových doplňků, nástěnných a stolních svítidel.

Ozvučování a osvětlování kulturních akcí

Autorizovaný a certifikovaný dealer řídícího systému Crestron. Návrh, projekce, instalace a integrace řídících a inteligentních systémů pro domy, byty a komerční prostory. Audiovizuální technika, zabezpečovací technika, kamerové systémy, rozvody TV/SAT a IPTV, počítačové sítě, multiroom. - Audio Video technika - Prezentační technika - ...

Internetový prodej - hudební CD Umělecká agentura - zastupování umělců - pořádání koncertů, festivalů, firemních akcí - hudební produkce

Prodej a pronájem výherní automaty. Provozování heren.

Elektroinstalace Slaboproudé rozvody Měřící a regulační technika Výroba rozvaděčů Poradenství

Prodej a servis mobilních telefonů

Kancelářské systémy: - kancelářský nábytek - kancelářská a telekomunikační technika - kancelářské doplňky a papírenské zboží - mobilní telefony - zebezpečení proti vloupání - servis na kancelářskou techniku různých značek - kopírování - potisk keramiky, porcelánu, textilu - školicí a prezentační technika.

Prodej: -chladničky, mrazničky, chladící distribuční zařízení -klimatizace -plynové i elektrické sporáky Servis: -chladničky, mrazničky, distribuční zařízení -klimatizace.

Náš eshop www.filimoda.cz nabízí levné dámské oblečení. Naše levná dámská móda je ideální pro všechny, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu.

Značková prodejna: -GORENJE, WHIRLPOOL, PANASONIC, DAEWOO, TESLA, LIEBHERR, MIELE. Velkoobchod. GORENJE: -největší výběr vestavných spotřebičů. Prodej: -chladničky -kombinované chladničky -mrazničky, mrazáky -pračky -myčky -sušičky -sporáky. Prodej různých značek: -televizory -videa -mikrovlnné trouby -pračky -a ...

Prodej nábytek: -sektorové kuchyně -židle -stoly -rohové lavice -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice -bytové doplňky. Prodej elektro: -lednice -mrazáky -sporáky -pračky -televizory -videa -kazety a pod -lino -koberce. Doprava zdarma.

Prodej chladící a klimatizační techniky.

Jsme distributor a globální dodavatel zejména: - konektorové techniky - elektro - mechanických a elektronických dílů - komponentů pro automatizaci a s tím spojených služeb. Sídlo firmy: Na poříčí 1067/25 Praha 1 110 00

Vizí naší firmy je dodávat komplexní servisní služby, které začínají řešením problému při poruchách strojů či technologií a jejich odstraňováním. - kompletní podpora průmyslové automatizace v nejrozmanitějších odvětvích našeho průmyslu - oprava - údržba - školení - komplexní předělání.

Výroba CD a DVD, čerpací stanice.

Auto - moto: nákup, výkup, prodej, čištění, prodej a servis výpočetní techniky, servis a prodej AV techniky a elektrospotřebičů.