ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Elektroinstalační práce - záručního a pozáručního elektroservisu Opravy: - elektrospotřebiče.

Oprava: -elektromotory -pračky, sporáky, vasavače, žehličky -domácí elektrospotřebiče. Provádí veškeré zámečnické práce.

Výroba a vývoj elektroniky: - příjímač přesného času DCF77 - přijímače časového kódu - antény DCF, antény FA - normálový kmitočet DCF - indikátory rychlosti pro UL letadla.

Služby. - elektroinstlace - kovovýroba - elektronické zabezpečení budov - vytápění

Prodej, oprava, instalace: -výpočetní technika -počítače, notebooky -faxy, telefony -fotoaparáty, kamery -skartovače.

Oprava, údržba, montáž, revize: - elektrozařízení. Služby: - elektroinstalace - elektromontáže.

Prodej elektroprůmyslové zboží: -pro domácnost -dílnu -zahradu -hobby.

Prodej: -počítače PC** -kancelářská technika -tiskárny -telekomunikační technika -noteebooky -digitální technika -mobilní telefony -spotřební materiál -krátkodobé kurzy zaměřené na základní obsluhu PC.

Služby: -elektromontážní práce -rekonstrukce elektrozařízení -výroba rozvaděčů NN** -revize -projekty.

Oprava, servis: -elektro. -počítačové sítě. -satelity. -televizní antény.

Činnost: -komplexní řešení automatizace a regulace průmyslových a výrobních procesů -projekce a dodávka systémové elektroinstalace budov a objektů.

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Výroba, oprava, instalace: -elektrické stroje a přístroje -zkoušky elektrických zařízení. Práce, služby: -elektromontáže -elektroinstalace

Výroba - rozvaděče Revize - elektrická zařízení

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - výpočetní technika (počítače) - kancelářská technika. Poradenství: - HW** (hardware) - SW** (software). Zpracování dat a správa sítí.

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Prodej audiovizuálních systémů pro domácí i profesionální aplikace. Výroba technologického nábytku, optimalizace a systémové návrhy.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -pračka, myčka -sušička -sporák -akumulační kamna -chlazení.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika.

DODÁVKY - MONTÁŽ - SERVIS Elektronické systémy: -zabezpečovací systémy - EZS -požární signalizace - EPS -pult centralizované ochrany - PCO -sledovací okruhy - CCTV -systémy kontroly vstupu -domácí videotelefony -osvětlení dvorů a přístupových cest -automatické telefonní hlásiče -tísňové hlásiče (nemocnice, domovy ...

Opravy, servis, prodej: -televizory. -monitory. -DVD