KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, servis, opravy: -kopírovací stroje, kopírky -faxy -spotřební materiál.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační systémy - ozvučovací technika pro obce, školy a veřejné prostory.

Výroba a vývoj vysokoteplotních supravodivých materiálů a komponent pro praktické aplikace. Výroba učebních pomůcek pro demonstraci supravodivosti: - supravodivé proudové přívody - vysokoteplotní magnetické stínění - truby pro proudové omezovače - levitační disky - demonstrační sady.

Oprava: -televizory. Prodej: -elektro -elektronika -domácí spotřebiče -elektroinstalační materiál -svítidla -videokazety. Multiservis. Provozovna: 1.máje 107

Montáž, opravy, revize, zkoušky: -elektrických zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Služby: -Poskytování služeb v oblasti restaurování lustrů a svítidel. Lustry: -opravy -mytí -montáže -transport -náhradní díly -kopie mosazných odlitků.

Kompletní elektrikářské práce. Veškeré elektroinstalační práce: -bytové, průmyslové. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Pokládka kabelů: -NN**, VN**, včetně ukončení v RS** skříních nebo rozvodnách. Provizorní staveništní přípojky. Montáž: -telefony domácí, státní -signalizace zabezpečovací, požární ...

Opravy: -audio, video, CD** -mikrovlnné trouby -domácí elektroniky

Výroba a prodej zářivkových, výbojkových a LED svítidel.

Elektro-prodej: -spotřebiče pro domácnost. Splátkový prodej.

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.

Prodej, servis: -elektrospotřebiče. Prodej: -náhradní díly -příslušenství.

Kompletní dodávky: -výpočetní technika, PC**, telekomunikační zařízení multimedia, doplňky -počítačové sítě -počítače, servery -poradenství.

Činnost: - montáž, opravy a údržba elektrických zařízení

Opravy a zkoušky elektrických zařízení

Oprava, revize: -elektrická zařízení

Produkty - prodej: - ektronika - domácí spotřebiče - domácí spotřebiče ETA - digitální technika - telekominikační technika - výpočetní technika - kancelářská technika - el. ruční nářadí - ohřívače vody - náhradní díly na domácí spotřebiče - svářecí technika - topná tělesa všeho druhu - výroba topných těles na zakázku - ...

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Výroba řídících jednotek: -ovládání bazénů, masážních van a boxů -ovládání pro solární kolektory -dávkování nápojů.

Profesionální služby v oblasti zabezpečení obytných i nebytových prostor a firem: - alarmy - bezpečnostní systémy - zabezpečení.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.