ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Počítače, papírnictví, hračky, prodej, e-shop - kancelářská technika - papírenské výrobky, kancelářské a školní potřeby - hračky.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Jsme nezávislá společnost a za více než 10 let působení na telekomunikačním trhu jsme se rozvinuli ve společnost poskytující komplexní telekomunikační služby v regionu střední Evropy. Nyní se soustřeďujeme na dodávky, výrobu a instalaci telekomunikační techniky té nejvyšší kvality.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - LAN kabeláže, switche - zdroje, antény - příslušenství pro optické rozvody.

Prodej, montáž, služby: - TV antény - satelity - měření televizního, satelitního signálu - datové rozvody - prodej elektroniky (televizory, audio), PC.

Služby: - manažerské poradenství

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

montáž elektroinstalací do 1 kV výroba rozvaděčů

Servis, opravy - tv, audio, video - dvd, video, hifi systémy.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení

Služby: - instalace, správa počítače, servery - realizace profesionální wifi

Technické zařízení budov, motnáž, údržba - vzduchotechnika - chlazení - ústřední topení.

Výroba, prodej: - sady pro bezpečnostní značení skel

Dodávka: - jazykové učebny a laboratoře pro základní, střední i vysoké školy

Distribuce: -strukturované kabeláže, rozvaděče, úložné systémy

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Výpočetní a telekomunikační technika, a kamerové zabezpečovací systémů.

Výrobce a dodavatel dopravních informačních a řídících systémů: - elektronické orientační a informační systémy pro nevidomé a slabozraké - řídící a kontrolní systém pro MHD(rikos) - technické a programové prostředky dispečinků řízení - systém pro sledování vozidel pomocí družicové navigace GPS (columbus) - hlásiče zastávek a doprovodných ...

Naše firma Vám nabízí kompletní služby v oboru VZT. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Oprava, servis, služby: - televizory (v bytě, domácnosti) - instalace set-top boxů - zapojení televizních antén.

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Prodej, e-shop, půjčovna: - hudební nástroje - zvuková a světelná technika