ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž EZS Výroba, montáž: - ploty - brány - závory

Prodej, e-shop, oprava, servis: - vysílačky - alkohol testry - autorádia - GSM, GPS - radiostanice - auto elektromateriál

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.

Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Prodej, servis: - notebooky, notebooky - výpočetní technika.

Prodej, e-shop: - domácí horkovzdušné pražičky kávy - zelená, pražená káva - kávovary - mlýnky, filtry na kávu.

Činnost: - zakázková výroba elektroniky - technologií pro SMT.

Oprava, servis: - výpočetní technika.

Bezpečnostní služby - detektivní služby - ostraha majetku - kamerové systémy - IT služby - správa sítě a zabezpečení serverů - nákup, prodej nebo přeprava zbraní nebo střeliva.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Opravy a servis: -TV, LCD, plasma, audio, video, kamery všech typů a značek. -servis elektroniky, opravy průmyslové elektroniky (samostatně nefungujících kusů elektroniky po dohodě) -kompletní pájení BGA (výměna, reflow (ekonom. oprava přetavením) a osazení (horkovzdušná stanice, nikoliv amatérské IR) -malosériové osazení BGA do velikosti ...

Servis a opravy: -elektrospotřebiče -elektromotory všechny typy vibromotory, víceběhové -motory pro všechny typy praček, do stěračů, topení -transformátory -alternátory -cívky -nabíječky -elektromagnetické spojky, brzdy -svářecí přístroje, agregáty -GO čerpadla: ponorná NDMU, NSMU, KDSU, GFMU, GFHU /PIBA/, ...

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: -administrativní budovy -výrobní haly -obchodní centra -nemocnice -sportovní areály -kryté soukromé, hotelové, plavecké bazény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Certifikovaná montážní firma výrobků Jablotron, Paradox, ACTi, VAR-NET Elektronické zabezpečovací systémy.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospořebiče -veškerá elektronika -bílá technika.

Služby: - připojení k internetu - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamery - služby v oblasti IT.

Maloobchod, prodej, servis: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Služby: - distribuce antivirových produktů ESET.

FD SERVIS Vývoj a výroba: -elektronika ruční osazování desek, plošných spojů, navíjení cívek a transformátorů. Výroba: -kabelové svazky.

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.