ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -silové rozvody NN 220-380V -uzavřené kamerové systémy -průmyslová televize -vstupní kartové systémy -mechanické zabezpečení ...

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Prodej a servis: -počítače. Prodej: -hardware -software -doplňky -literatura.

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...

Autorizovaný prodej a servis, opravy: -kopírky KONICA MINOLTA, CANON, TOSHIBA, SHARP, RICOH, MITA -tiskárny HP, OKI, EPSON, PANASONIC -multifunkční zařízení -faxy PANASONIC, OKI, BROTHER -psací stroje NAKAJIMA, BROTHER -kalkulačky CASIO, SHARP, ADK -skartovače HSM -sestavy PC, monitory -scanery (skenery) -spotřební ...

Prodej, maloobchod: -domácí elektrospotřebiče -elektroinstalační materiál.

Opravy: -elektrospotřebiče pračky, myčky, sušičky, sporáky, vysavače, kuchyňské roboty, fény, žehličky, mikrovlnné trouby, kávovary a další. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -chladicí technika, ledničky, mrazáky.

Naše ryze česká společnost je prodejcem a distributorem výrobků několika zahraničních firem. Naší hlavní náplní je maloobchodní, velkoobchodní, elektromontážní a poradenská činnost a v oblasti LED osvětlení, za využití celéhoho portfolia produktů LED technologie jako jsou LED žárovky, LED trubice, LED reflektory a další ... s vlastním provozem ...

Fotoateliér. Prodej dalekohledů, fotoaparátů.

INTERNET: -připojení na internet -kompletní služby. Prodej zboží: -distributor firmy Ferimex v ČR -kabely, antény, koncovky, DVL -příslušenství k počítačové síti.

Anténní satelitní technika - prodej, instalace, servis

Instalace anténních systémů: -pozemní i satelitní -anténní rozvody -digitální stanice ze satelitu -měření TV signálu -montáž televizních antén.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů: -domácí elektrospotřebiče, žehličky, mixéry, vařiče, elektrická topidla, lampy, kávovary, fény, kulmy, ventilátory, vysavače, elektrické sporáky, kávomlýnky -sekačky trávy.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Prodej: -digitální fotoaparáty. Služby: -fotografické -průkazové fotografie -svatební fotografie.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Poradenství, návrh, prodej, modernizace, opravy: -počítače, PC. Výukové a uživatelské počítačové programy.

Prodej: -automatické pračky, myčky, chladničky, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery WHIRLPOOL, MAPS, CANDY, ZANUSSI, GORENJE, INDESIT, IGNIS, CROSLEY, PHILCO, SAMSUNG, CALEX, ARDO, DAEWOO, MORA, ROMO-ZEROVAT, AEG. Služby: -záruční a pozáruční servis -dovoz, zapojení a předvedení zdarma -běžné opravy do 24 ...

Kancelářská technika: -kopírky -faxy -tiskárny -telefonní ústředny -montáž strukturovaných kabeláží -servis.

Prodej a montáž: -televizní antény a anténní technika -zesilovače signálu -nejvýkonnější anténní soupravy pro ztížené příjmové podmínky. Služby: -odstraňování rušení -návrh a předvedení anténního rozvodu pro ideální příjem přímo u zákazníka. Dodávky do bytu: -televizní přijímače, videa, SAT -elektronické zabezpečovací ...

Opravy, servis, prodej: -pračky -myčky -sušičky -šicí stroje -elektrospotřebiče -infračervená kamna - propan butan -sporáky elektrické i plynové.

Prodej: -počítače a komponenty -různé sestavy na přání.