KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, oprava, servis: - spotřební elektronika - televize

Komplexní služby pro domácnosti - úklidové služby - aranžování výloh a interiérů - prodej IT, návrh, servis a instalace počítačů - prodej audio video techniky.

Internetový obchod, e-shop - sklo, porcelán - přátelské soupravy z porcelánu - růžový porcelán - sošky - svítidla, lustry. lampy.

Prodej, servis: -kopírky -faxy -tiskárny -síťová připojení(tiskárny, kopírky, faxy) -zakázky -Canon, Minolta, Ricoh, Sharp.

Reklamní agentura. Prodej: - velkoplošné LED obrazovky

Montáž, servis, měření: - metalické a optické telekomunikační kabely Činnost: - zemní a výkopové práce - inženýrské sítě Ubytování: Chata Líská

Montáž, oprava, servis: - optické sítě - strukturovaná kabeláž - plošné ozvučení - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalace

Bezpečnostní agentura poskytující služby: - ostraha majetku a osob, - správa a údržbu nemovitostí, - montáž a údržba zabezpečovacích systémů, kamerových a dohledových systémů, pultů centralizované ochrany a montáž monitorovacích systémů GPS, - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany, - činnost soukromých ...

Výroba, prodej: - světelné zdroje - zářivky - žárovky

Prodej: - doplňkové moduly pro účetní programy ÚČTO a STEREO

Montáž, realizace: -strukturované kabeláže -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy vč. záznamů

Činnost: - výroba a kompletace součástek, modulů a přístrojů v oblasti elektrotechniky a v příbuzných oborech - výroba kabelových svazků libovolné velikosti - výroba kabelů osazených konektory v libovolné délce a v jakémkoliv provedení - kompletace přístrojů. Výroba software pro průmyslovou automatizaci.

Agenturní činnost - zajištění koncertů, módních přehlídek, festivalů. - ozvučení, zvuková technika - osvětlení, světelná technika - mobilní pódia a zastřešení - pronájem prostor pro uspořádání firemních večírků, plesů, oslav.

Akustika Polák. Služby: - kompletní zajištění kulturních, společenských akcí - ozvučení - osvětlení

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - kamerové systémy - zabezpečovací zařízení - dálkové řízení objektů.

Montáž, opravy, revize a údržba vyhrazených elektrických zařízení - silnoproudé elektrické rozvody (do 1000V) - slaboproudé elektrické rozvody - systémy měření a regulace - datové rozvody a strukturovaná kabeláž - kamerové systémy.

Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Správa sítí. Servis a opravy počítačů, PC, notebooků. Tvorba webových stránek, webdesign.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovost.

Airsoft House internetový obchod, e-shop - outdoorové vybavení - zbraně, vzduchovky, větrovky - výstroj - helmy - batohy - paintball, výstroj, zbraně, kuličky - repliky zbraní. MyHome - tisk, reklama - e-shopy, webové aplikace - prodej počítačů a notebooků.

Projektování, realizace, montáž - elektronické zabazpečovací signalizace - požární signalizace - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy - antény a ozvučení budov - systémy měření a regulace.

Výroba, prodej, oprava, servis: - elektrotechnické zařízení -bateriové startovací stroje Eurotec