KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Poradenství, návrhy dodávky, instalace, montáž: - klimatizace - větrání s rekuperací vzduchu - slunolamy - stínící technika.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: -elektronické součástky. Výrobky firem AlphaWire, Delta, FCT, GLP, HTDisplay, HY, Kingbright, Kitagawa, Körner, Mecal, Molex, Preci-Dip, Samwha, Sauro, Seoul Semiconductor, Sunon, Switchcraft, Team magnetics, Vacuumschmelze, Weco, a Woodhead. Provozovna: - Zlín, Šedesátá 7046 - budova 65, ...

Hry a herní konzole za internetové ceny - prodejna Zlín: - Playstation - videohry - PC hry. Nabízíme skladem herní konzole a hry na PC, Playstation, XBox 360, XBox One.

Výroba, navíjení, převíjení, pozáruční servis, GO: -elektromotory -čerpadla -transformátory NN -ruční elektrické nářadí -průmyslové elektrospotřebiče -kuchyňské spotřebiče. Oprava převodovek.

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU GENERAL, CLINT a KAISAI Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Návrhy interiérů, realizace interiérů, návrhy a realizace interiérů, design interiérů, bytový architekt, design interiéru a nábytku, návrhář interiéru. Maloobchod, velkoobchod: -domácí spotřebiče, osvětlení, sedací nábytek, grafické služby.

Činnost: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Výroba: - elektronické díly - desky s plošnými spoji.

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Služby: - digitální minilab i fotolab Fuji Agfa - skenování foto filmů i fotek a vypálení na CD, DVD - kompletní fotoslužby, služby atelieru - fotokeramika - prodej fotoaparátů, stativů - fotopříslušenství .

Nabídka služeb fotoateliéru, provozování fotosběren. Tvorba dárků z fotografií. Prodej fotoaparátů.

Fotoateliér, fotografování, fotoslužby: -fotosběrna, -tvorba dárků z fotografií, -prodej fotoaparátů. tel.:577933971

Oprava, servis: -výpočetní technika - počítače: -hardware, software -elektronika. Služby: -doplňování cartridge a tonerů pro tiskárny.

Prodej hudebních nástrojů: - kytary, baskytary - smyčcové nástroje - piana - ozvučovací technika. Příslušenství pro mobilní telefony: pouzdra, folie, skla, nabíječky. Elektronické cigarety, liquidy a příslušenství.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - stolní počítače - notebooky, ultrabooky - počítačové příslušenství, komponenty - tablety a čtečky - mobilní telefony, navigace - servery - pokladní systémy - spotřební elektronika - kancelářská technika a media. - tiskárny, multifunkční zařízení - kopírky, faxy, skenery, ...

Velkoobchod, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla.

Projekce: - bezpečnostní a slaboproudá technologie. Dodávka, montáž: - bezpečnostní zařízení - kamery, alarmy.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.