KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Projekce, revize, servis: -radiové sítě Prodej, montáže, servis radiostanic: -profesionální Motorola, - občanské a amatérské vysílačky - antény a příslušenství -protihlukové náhlavní soupravy k radiostanicím.

Velkoobchod, projekce a prodej: - LED svítidel pro komerční a průmyslová řešení: - interiérové osvětlení - PIR Parking LED světlo, vestavné kazetové a výklopné LED osvětlení - exteriérové veřejné osvětlení - průmyslové halové osvětlení. Společnost má vlastní konstrukční a projekční oddělení.

E-shop: - elektrotechnika pro dům a zahradu - odpuzovače, plašiče škůdců - měniče napětí - záložní zdroje - akumulátory - nabíječky - teploměry, termostaty - foto - video příslušenství - dalekohledy

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - revize hromosvodů Montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - satelitní, anténní technika. Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Prodejna: - Kloboucká 763, Brumov-Bylnice - tel.: 778 071 120

Výroba: -plošné spoje -SMT planžety - přesné leptání kvových dílů - electroforming

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -domácí elektrospotřebiče: -automatické pračky, myčky nádobí, sporáky, vestavěné spotřebiče -AEG*, ELECTROLUX, ZANUSSI, MORA, ARDO, GORENJE, WHIRLPOOL, ZEROWATT.

Oprava, servis: - elektrospotřebiče.

Elektroinstalační technika - zastoupení značek Malpro a Pawbol

kompletní montáž klimatizací včetně všech souvisejících činností. Pravidelné servisní prohlídky, záruční servis a opravy klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, distribuce, prodej, servis: - personální počítače IPC - sestavy dle přání zákazníka - upgrade - značkové PC

Dovoz, import, distribuce, prodej: -elektrosoučástky pro automobily Slovinských firem Iskra Avtoelektrika a Hidria AET: -alternátory, startéry, elektromotory, stykače, generátory, mechatronika.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektronika a akustika - audio a zvuková technika.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektronických zabezpečovacích zařízení - elektronických požárních systémů - průmyslových kamerových systémů - digitálního TV příjmu - online reklama.

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

Internetový obchod zaměřený na vybavení pro dům, volný čas, hry. V eshopu najdete široký sortiment potřeb pro bydlení - nábytek, bytové dekorace, sezónní zboží, kuchyňské potřeby, domácí spotřebiče, elektroniku, cestovní zavazadla, drogerii. Můžete u nás nakoupit potřeby pro kempování, hudební nástroje, autodoplňky, stolní hry - fotbálek, ...

Prodej a servis: - výpočetní technika. Prodej: - počítače - počítačové sestavy - hardware, software - komponenty - mobilní telefony - PDA, GPS, veškeré příslušenství. Servis: - LAN a WIFI sítí - správa serverů a sítí - záloha dat. Dílenské opravy notebooků a mobilů. Tvorba WWW stránek.

Prodej, montáž, servis : - anténní a satelitní technika - společné televizní a satelitní rozvody. Prodej : - drobná elektronika. Montáž: - kamerové systémy - ozvučení.

Výroba, prodej, montáž: - svítidla (reflektory, bodovky, lustry, lampy, venkovní lampy) - osvětlovací technika.

Prodej, eshop: - elektro - osvětlení a elektroinstalace - kuchyně - železářství - potřeby pro zahradu - porcelán, sklo a keramika - domácí potřeby - vodoinstalace.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - hifi technika, hifi audio, AV přijímače a zesilovače - autoHiFi - fotoaparáty, videokamery, DVD rekordéry - spotřební elektronika - televizory (plazmové TV, LCD TV) - navigace - bílé zboží (pračky, chladničky, myčky nádobí, mrazničky, sporáky, digestoře, sušičky prádla) - kuchyňské ...