KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, servis: -kancelářská technika: -faxy, laserové faxy -kopírky -tiskárny barevné laserové -tiskárny monochromatické -přístroje pro kroužkovou, drátěnou a tepelnou vazbu, laminátory.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika, počítače: -hardware HW** -software SW** -připojení na Internet -bezdrátový Internet -strukturované počítačové sítě LAN* -přestavba starčích PC** Školení, poradenství.

Velkoopbchod, prodej: - LED světelné zdroje a příslušenství pro světelnou reklamu i všeobecné použití: - LED moduly, pásky - svítilny Dakstar - žárovky E14, E40, E27 - interiérové stropní světla - průmyslové LED osvětlení - osvětlení pro bazény a sauny - bazénové světlomety, žárovky - napájecí zdroje pro LED aplikace ...

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pro elektrotechniku. - návrh prototypů plošných spojů na AL pro LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečení osob a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečností osvětlení LED - komunikační technika.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí pro automatizaci pohonu Elektroinstalační práce: - rozvody elektro, domovní i průmyslové Montáž: - garážová vrata - vjezdové brány

Prodej: -výpočetní a kancelářské techniky -software a příslušenství. Dále provádíme instalaci: -software -upgrade -čištění a odvirování PC -tvorbu www stránek.

Služby: -elektrické instalace -opravy komunikačních zařízení -digitalizace -satelity, antény včetně montáže, rozvodů a servisu.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - mobilní telefony - počítače.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -knihy různých žánrů -hudební CD a DVD.

Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domácí elektrospotřebiče -pračky, ledničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - počítače, notebooky - software - monitory - skenery (scannerry), tiskárny - digitální fotoaparáty - digitální projektory. Instalace sítí. Poradenství: - hardware, software (HW, SW).

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářské stroje, počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat. Poradenství: -software.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Služby: -vytyčování podzemních metalických a optických sítí. Montáže: -slaboproudé rozvody -silnoproudé rozvody -strukturovaná kabeláž -datové a optické sítě -telefonní ústředny. Autodoprava.

Distribuce, dovoz, prodej, velkoobchod: - italská káva - čokoláda - čaje Prodej, pronájem a servis - repasované kávovary E-shop - výdejní místo - internetový prodej kávy, čajů, čokolád, porcelánu a dárkových balení. Mostní 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Oprava, servis: -kancelářské stroje: -psací stroje:

Oprava, servis, údržba, montáž: -elektrická zařízení. Prodej a montáže LED osvětlení.

Prodej, realizace: - led svítidla, osvětlení - osvětlení interiéru a exteriéru - led zdroje a svítidla.

Služby: -výstavba základnových stanic GSM, 3G, CDMA -instalace a spuštění technologie GSM, 3G, CDMA -instalace mikrovlnných spojů -výstavba optických tras a spojů -projekční a inženýrská činnost -elektromontážní práce Výroba: -ocelové konstrukce -telekomunikační stožáry.

Jsme levní, dobří a kvalitní! Nabízíme kvalitní služby za bezkonkurenční ceny. Nové počítače pro firmy se zárukou 3 roky, internetové stránky, vývoj a servis.

Zakázkový vývoj a výroba HW a SW v oblastech automatizace, měření, řízení, regulace a zpracování dat. Vývoj a výroba elektronických systémů pro inteligentní domy a ovládání hlasem.