KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Zakázková výroba elektronických zařízení. Mikroprocesorové aplikace

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Výroba - kamerové systémy Výroba - jednoúčelové stroje Konstrukční práce

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Výroba, montáž a oprava: - odsávací a filtrační zařízení

Výroba: -odsávání a filtrace vzduchu -odsávacích a filtračních zařízení, - průmyslové ventilátory, - kapénkové odlučovače, - gravitační odlučovače.

Internetový obchod, eshop, prodej: -kancelářská technika -laminovací stroje -vázací stroje -řezače, skartovače -tonery, inkoustové náplně. Kamenná prodejna (provozovna) MoravaTISK Vodní 1972 (vedle Barev-Laků) 760 01 Zlín.

Maloobchod, prodej: -tonery do všech kopírovacích strojů -veškerý spotřební materiál -kancelářská technika -repasované stroje -kopírky MINOLTA.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Prodej, e-shop: - kmenové pilové pásy - diamantové kotouče - lamelové kotouče - příslušenství

-Elektro oddělení, rozvoz, montáž zdarma: -chladničky a mrazničky, el. sporáky, myčka nádobí, zásobníky vody -šicí stroje -plynové sporáky (všech typů) -vestavné spotřebiče (všech typů) -televize a videa (všechny typy) -DVD přehrávače -Elektroinstalační materiály: -lustry -malé kuchyňské spotřebiče (mixéry, roboty, varné ...

Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál pro výpočetní techniku. Služby: - kopírování.

Maloobchod, prodej: -drogerie, drogistické zboží -parfumerie -dárková kosmetika. Služby: -zhotovení fotografií -vyvolání filmů.

Prodej, e-shop: - tiskárny, velkoplošné tiskárny - skenery, projektory - příslušenství pro tiskárny, projektory - tonery - papíry do tiskárny.

Oprava, servis pro domácnosti i firmy: - výpočetní technika: - osobní stolní počítače, notebooky, monitory - digitální technika, digitální zařízení. Školení ovládání počítačové techniky, digitální techniky. Služby: - instalace, nastavení operačního systému - internetové připojení - instalace software, hardware, aplikace - ...

Prodej, servis - výpočetní techniky - software - spotřebního materiálu

Montáže, opravy, servis: - elektrická zařízení - veřejné osvětlení - rozhlasy. Práce: - výškové - s vysokozdvižnými plošinami do výšky 16 m, montážní plošina MP - 13. Nákladní autodoprava - Avie 21 F a Avie 31 L.

Elektromontáže. Elektrorevize Oprava, servis: - elektrospotřebiče - elektro nářadí - kabelové rozvody - vypínače. Montáže, opravy, revize: - elektrická zařízení - elektrické spotřebiče - bytové i průmyslové elektroinstalace.

Zajišťujeme kompletní slaboproudé rozvody, kamerové i zabezpečovací systémy, EPS, TV i SAT rozvody, datové sítě, montáže HF sad či docházkové systémy. Nabízíme dodávky, projektovou dokumentaci, montáže, revize i servis.

Tiskařské práce: -potisk reklamních a průmyslových předmětů -tisk: -tampónový reklamní, průmyslový. Výroba, prodej: -reklamní předměty -razítka samobarvící, dřevěná, speciální. Práce: -zvukařské: -ozvučení kulturních a společenských akcí. Služby: -hudební produkce.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.