ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Firma TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. je specialistou v řešení ekonomického vytápění a klimatizování objektů. Navrhujeme technologie, které šetří hlavně energii a uspokojí Vaše konkrétní potřeby tak, aby byly elektivní a zajistili návratnost. Svou práci věnujeme těmto technologiím: - solární systémy - klimatizace a chlazení - podlahové ...

Hypermarket, supermarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - průmyslové zboží - domácí potřeby - sklo, keramika - elektrospotřebiče - papírnictví - drogerie.

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Vývoj, výroba, servis: - testovací zařízení pro polovodičové součástky. Osazování a montáž: - plošné spoje - mechanická kompletace elektronických zařízení.

Nahrávací a masteringové studio. Nahrávám kapely, jednotlivce nebo mluvené slovo. Mixování. Re-amping. Lekce na baskytaru pro začínající i pokročilé hráče.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

Poskytovatel: - datové a telekomunikační služby - služby sítě Internet (připojení, digitální televize) - služby sítě internet (připojení optickými a metalickými kabaly) Maloobchod, prodej, opravy, servis: - elektro - elektrospotřebiče - elektronika. Quadruplay: - alternativní mobilní operátor - SIM karty - mobilní ...

Internetový prodej dřevoobráběcích strojů, KDR dřevoobráběcích strojů, nástrojů, lepidel, barev, lesní techniky, dřevomateriálů a vzduchotechniky.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).

Roman Machanec se zaměřuje na tvorbu reklam, videoklipů, svatebních videí a na s tím související činnosti.

V našem centru kávovarů Otrokovice naleznete ten nejkvalitnější servis pro záruční i pozáruční opravy. Lze si u nás také zakoupit či pronajmout kávovary a prodejní automaty značky Jura, De Longhi. Vyberte si u nás také kávu - zn. Lavazza, Tupinamba, Coffe Beans, Nestlé, Dock, Hausbrandt a ICS. Máme výdejní box mimo provozní ...

Hexpeak s.r.o. se zaměřuje na vývoj elektroniky a řízení, mechanické konstrukce, optimalizaci výroby a testování.

Prodej i na splátky, maloobchod, výkup, odblokování, oprava, servis, bazar, zástavy, poradenství: -mobilní telefony, mobily Expresní opravy mobilních telefonu, tabletů a notebooků. Servis dronů. Výměna: - LCD panelů a dotykových ploch - baterii u všech mobilních zařízení.

Oprava, servis: - plynové spotřebiče - elektrické spotřebiče.

Vývoj, návrhy, výroba, servis, instalace: -identifikační systémy: -elektronický docházkový systém ACS-line -kontrola vstupu -stravovací systém -evidence výroby -hotelový systém -elektronický vrátný -systém inteligentního řízení moderních domů GILD

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...

Grafické návrhy, eshop, internetový obchod, prodej, montáže: - dekorace do interiéru - vánoční výzdoba, dekorace - 3D figury, dekorace do dětského koutku, na dětská hřiště. - výzdoba pro města a obce, výzdoba vánočních trhů Pronájem dekorace.

Společnost Spálovský, a.s. se zabývá především výrobou rozvaděčů NN do 1000V a 6300A, výrobou a prodejem oceloplechových rozváděčových skříní, velkoobchodem s elektrotechnickým materiálem a kompletním zákaznickým servisem. Výrobky naší společnosti nacházejí uplatnění zejména v energetice, chemickém a zpracovatelském průmyslu, teplárenství, ...

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Silnoproudá zařízení: - domovní a průmyslové elektroinstalace - dodávka osvětlení - komplexní dodávka a realizace datových sítí. Slaboproudá zařízení: - elektronické požární systémy EPS - docházkové systémy - elektrické podlahové vytápění - zabezpečnovací systémy EZS - kamerové ...

Revize, montáže: -elektrická zařízení -nářadí a spotřebiče -stroje Zabezpeční budov Kamerové systémy Školení elektrotechniků

Elektroinstalace. Elektromontážní práce a kompletační činnost v bytové, občanské, průmyslové a administrativní výstavbě. Elektro revize: - při kolaudaci - hromosvody - elektrospotřebiče - osvětlení. Servis, opravy elektroinstalace a elektrických zařízení. Výroba, prodej silnoproudých a slaboproudých rozvaděčů.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: -kancelářská technika: -psací stroje -tiskárny -multifunkční zařízení. Prodej, renovace: -tonery -inkoustové náplně a kazety. Internetový obchod, eshop, prodej: -výpočetní technika: -hardware, software -fotoaparáty, kamery -telefony, faxy.