KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Výroba, prodej: -baterie fgFORTE: -solární akumulátory gelové technologie -olověné akumulátory elektrické energie (akumulátorů): -určené pro řadu průmyslových aplikací.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Slaboproudé systémy: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy - datové rozvody - domovní videotelefony.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).

Výroba a prodej: -rozvaděčové skříně -silových a datových rozvaděčových skříní včetně příslušenství -PUR lité těsnění.

Vývoj, návrhy, výroba, servis, instalace: -identifikační systémy: -elektronický docházkový systém ACS-line -kontrola vstupu -stravovací systém -evidence výroby -hotelový systém -elektronický vrátný -systém inteligentního řízení moderních domů GILD

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...

Společnost Spálovský, a.s. se zabývá především výrobou rozvaděčů NN do 1000V a 6300A, výrobou a prodejem oceloplechových rozváděčových skříní, velkoobchodem s elektrotechnickým materiálem a kompletním zákaznickým servisem. Výrobky naší společnosti nacházejí uplatnění zejména v energetice, chemickém a zpracovatelském průmyslu, teplárenství, ...

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Silnoproudá zařízení: - domovní a průmyslové elektroinstalace - dodávka osvětlení - komplexní dodávka a realizace datových sítí. Slaboproudá zařízení: - elektronické požární systémy EPS - docházkové systémy - elektrické podlahové vytápění - zabezpečnovací systémy EZS - kamerové ...

Maloobchod, prodej, servis, opravy: -kancelářská technika: -psací stroje -tiskárny -multifunkční zařízení. Prodej, renovace: -tonery -inkoustové náplně a kazety. Internetový obchod, eshop, prodej: -výpočetní technika: -hardware, software -fotoaparáty, kamery -telefony, faxy.

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2009 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -zabezpečovací zařízení pro průmyslové a domácí objekty -elektroinstalace -domácí a pobočkové telefonní ústředny -kabeláže počítačových sítí -společné televizní antény. -komplexní elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkého napětí. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

KronosNet Internet a Internetová Televize. Připojení k internetu pro firmy i domácnosti. Zajišťujeme technickou podporu - dohledové centrum funguje nonstop. Návrhy datové sítě. Dodávka, distribuce komponentů pro datové sítě: - metalické, optické, průmyslové kabely, vodiče, konektory, zásuvky - switche routery - datové ...

Oprava, servis: -spotřební elektronika: -audio-video technika -televizní technika. Návrhy, instalace, montáže, servis: -televizní antény, anténní systémy pro rodinné domy a bytové jednotky -satelitní komplety pro příjem satelitního vysílání v digitální kvalitě.

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Elektromontáže, revize: -elektroinstalací bytových a průmyslových -kabelové rozvody -veřejného osvětlení -hromosvodů -PC sítí -zabezpečovacích a protipožárních sítí -kamerové systémy -televizní a satelitní systémy.

Společnost Kovys-Moto se zabývá distribucí, prodejem, montáží elektrických zařízení se zaměřením na motocyklové odvětví. Spolupracujeme s dodavateli předních značek jako jsou Motobatt, Electrospotrs, NGK, HELLA, Aerowhead, ELECTREX. Naší snahou je nabízet kvalitní komponenty a kvalitní servis, který zajistí dlouhodobou a bezproblémovou jízdu ...

Výroba, montáž, záruční i pozáruční servis, výchozí i pravidelné revize: -slaboproudé bezpečnostní technologie včetně vývodu na PCO, SBS, MP, PČR, HZS pro: -EZS - elektrickou zabezpečovací signalizaci -EPS - elektrickou požární signalizaci -EKV - elektronickou kontrolu vstupu -CCTV - průmyslovou televizi -ERA – evakuační rozhlas.

Internetový obchod zabývající se prodejem interiérových a exteriérových svítidel, smart-home řešení a příslušenství k osvětlení. Eshop, prodej: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - produkty Smart Home - žárovky.