KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Služby: - videotvorba - natáčení, úprava, střih videa - přepis videokazet na DVD, archivace - fotografické služby - standardní grafické a reklamní služby, DTP - tvorba-design www stránek

Prodej kompatibilních náplní do inkoustových a laserových tiskáren za skvělé ceny. Výběr ze široké nabídky zboží s možnost využití věrnostního programu, kde lze uplatnit slevu až 50%.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče: lednice, pračky, myčky, sporáky, vestavby, drobné spotřebiče -televize, TV -video-DVD -Audo-hifi věže -mobilní telefony GSM -fotoaparáty digitální, navigace, -PC, tablety, -zahradní technika, HOBY technika, hračky, -ant.technika, satelity, dotované přístroje, prodejce/ ...

Anténní a satelitní technika - montáž antén a satelitu i celých rozvodu pro příjem digitálních TV - prodej anténní a satelitní techniky - montáž hromosvodů, zajištění revizí, oprava elektrospotřebičů - příjem českých, slovenských i zahraničních TV - nastavení klasických antén, setop boxů a zařízení DVB-T - přesměrování a seřízení ...

Výroba: - spínacích a rozvodných zařízení. Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - výpočetní technika: - starší a nové počítače a notebooky - skládání počítačů na zakázku - počítačové komponenty: - možnost objednání do 2 dnů. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Oprava, servis: -elektrické spotřebiče Práce, revize: -elektroinstalace

Výroba, montáž: -rozvaděče

Řemesla, služby, montáže - silnoproudé a slaboproudé systémy, elektromontáže Dodávka, montáž - zabezpečovací a kamerové systémy - anténní a satelitní systémy - přístupové systémy a interkomy - ozvučení budov. Silnoproudé instalace: - kompletní realizaci pro rodinné domy - od položení zemnícího drátu až po finální dokončovačí ...

Oprava, servis: - CNC stroje - průmyslová elektronika

Internetový obchod, e-shop: - kovaný nábytek - truhly, komody, lavice - kovářské výrobky - brány, zábradlí, mříže, nože, svícny, věšáky - nabíjecí svítilny, LED lampy a reflektory, halogen na stojanu - spojovací materiál - podložky, matice, kotvy, patky, závitové tyče - zbraně - sekera, řemdich, meč, nože, děla - úklidové prostředky, ...

Dodávka: - komponenty pro výrobu osvětlovací techniky, světelné reklamy - LED osvětlení - zářivky - žárovky - výbojky. Výrobci: - AAG Stucchi, Electronicon, Gi Plast, Holdbox, Led Lighting Construction, Steab, Vossloh Schwabe. Vlastní výroba LED systémů.

Telekomunikace. Maloobchod, prodej: - mobilní telefony včetně příslušenství - tablety. Oprava, servis. Výkup mobilních telefonů z CZ distribuce.

Bezpečnostní poradce ADR Požární ochrana.

Vývoj, výroba, servis: - eletrotechnických a radiových zařízení - vanových systémů.

Kamerové systémy, elektronické zabezpečení.

Elektromontáže. Slaboproudé elektroinstalace, elektrozvody. Oprava, servis: - elektrické spotřebiče - vysavače.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -rozvaděče, spínací, jistící a automatizační technika -svítidla, světelné zdroje -zařízení na vytápění, chlazení a ohřev vody -zabezpečovací a komunikační technika -ruční nářadí.

Klempířské práce. Zámečnické práce Výroba, montáže, prodej, servis: - ventilátory - vzduchotechnická zařízení.

Prodej: -materiál: -elektro -stavební -průmyslové zboží -hospodářské potřeby -barvy a laky. Služby: -míchání fasádních barev.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - mobilní telefony - počítače.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -knihy různých žánrů -hudební CD a DVD.

Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domácí elektrospotřebiče -pračky, ledničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.