KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Firma KLMN, spol. s r.o. Otrokovice je společnost specializovaná na průmyslovou i komerční vzduchotechniku - klimatizace, rekuperace, řízené větrání, odsávání znečištěného vzduchu, filtrace pro průmysl. Zajistíme čištý vzduch v jakémkoliv provozu - pro průmyslové haly, kanceláře, obchodní jednotky i gastronomická zařízení. Naše společnost ...

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Dodávka, montáže, servis, velkoobchod, prodej: -ústřední vytápění -zdravotní technika -plynoinstalace -kotelny -průmyslové rozvody -vzduchotechnika -výměníkové stanice.

Služby: - správa IT - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - cloud - docházkové a přístupové systémy - IT security.

Elektrorozvody rodinných domů, bytových jednotek, malých a středních firem. Elektrorevize, hromosvody. Opravy mobilních telefonů a notebooků. Montáž, instalace a nastavení satelitů

Společnost Miroslav Švub poskytuje ozvučení v interiérech i na venkovních podiích. Každý rok zajišťujeme ozvučení desítek maturitních, vysokoškolských a reprezentačních plesů, firemních i společenských večerů. Zvučíme nejen hlavní program, ale i studentské kapely, zajišťujeme aparát pro diskotéky a doprovodné programy. Poskytujeme techniku ...

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Servisní činnost - opravy kopírek a tiskáren. Opravy a prodej kopírek, tiskáren, faxů, scannerů, počítačů, noteboků, Lan sítí, prodej softwaru, prodej papíru, tonerů, cartridgí, renovace tonerů - alternativního plnění, inkoustů.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Autorizovaný prodej, maloobchod, servis, oprava: - televize - videopřehravače - MP3, CD, DVD, přehrávačů, přehravače - minidisky - HIFI věží, věže - autoradio, autoradia - digitálních fotoaparátů, fotoaparáty - videokamera. Záruční i pozáruční servis ostatních značek po dohodě.

Velkoobchod se zabezpečovacími systémy pro ochranu objektů, aut a GPS monitoring. Jsme oficální distributor SONY, CNB, Avigilon a dalších značek pro Českou republiku. Skuste naši vyškolenou technickou podporu, řešení na míru a záruční i pozáruční servis.

Prodej, maloobchod, servis, opravy, oprava: -výpočetní a kancelářská technika kancelářské techniky-hardware: -počítače, počítačů -notebooky, notebooků -tiskárny, tiskáren -monitory, monitorů -počítačové sítě -příslušenství -telekomunikační technika. Prodej i na splátky. Služby: -řešení informačních systémů -služby v ...

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Výkup, prodej, servis, oprava, zástavy: -mobilní telefony, mobily - tablety - příslušenství a náhradní díly.

Společnost KONEL s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde najdete sortiment zboží jako frekvenční měniče, programovatelné automaty, relé, ultrazvukové a fotoelektrické snímače, indukční a kapacitní čidla, polohové spínače a nabízí i certifikované průmyslové potravinářské sušárny. Působíme v oboru: - automatizace strojů, zařízení, případně celých ...

Služby: - instalace, údržba a správa datových a televizních sítí - výstavba a rekonstrukce společných televizních antén (STA) - instalace příjmu TV (DVB-T, DVB-S) v rodinných domech - instalace a nastavení koncových zařízení (DVB-S přijímače, TV přijímače, set top boxy, dekódovací moduly, dekódovací karty) - instalace domovních zvonků, ...

Výstavba, montáž, servis: -kabelová televize včetně provozu -antény -satelity -televizní rozvody -poradenská činnost -obchodní činnost.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Servis, montáž: - mechanické i elektronické zabezpečovací systémy - klíče, zámky, kování - trezory - generální systémy a sjednocování - elektronické přístupy.

Dodávka, montáže, instalace, revize: -silnoproudé elektromontáže, elektroinstalace -přípojky k RD a podnikatelským objektům -rozvody VN, NN -kompenzační rozvaděče. Realizace, rekonstrukce: -veřejné osvětlení -trafostanice. Oprava, revize: -transformátory VN, NN Projekce elektro.

Prodej, pronájem: -nápojové automaty -potravinové automaty -jogurtové automaty. Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, Moravskoslezský.