KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Společnost PSWNET Zlín s.r.o. se specializuje na dodávky a instalace kamerových i zabezpečovacích systémů do malých i velkých objektů či veřejných institucí. Profesionálně zabezpečí byt či dům, aby byl Váš majetek ochráněn. Prioritou firmy je kvalita poskytovaných služeb s cílem maximální spokojenosti každého zákazníka. S námi máte kamerový i ...

Dodávka, instalace: - rekuperační jednotky - klimatizace.

Dodavatel osvětlení. Světelné výpočty, návrhy osvětlení. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - systémový servis PC techniky - správa a údržba počítačových sítí - služby v oblasti internetu (připojení, sdílení) - kamerové systémy - instalace.

NOTEBOOK SERVIS Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -počítačové sítě LAN, WAN.

Montáže, oprava, rekonstrukce, projekce, revize: -elektroinstalace -hromosvody. Montáž, instalace: -domácí telefony -elektrické topení.

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

Elektrorevize: - revize elektrických zařízení. Elektromontáže: - domovní telefony a videotelefony - bytové i nebytové objekty. Výroba, montáže, oprava, servis: - elektrorozváděčů. Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - montáže bezbečnostních a zabezpečovacích prvků v domácnosti: - bezpečnostní zámky - ...

Specializovaná prodejna značkových kávovarů: - automatické kávovary - pákové kávovary - kávovary na kapsle - profesionální kávovary - náhradní díly pro kávovary - vakuové kávovary - prodejní a výdejní automaty - a další. Servis a pronájem kávovarů.

Audiovizuální, filmová a reklamní produkce: - kompletní produkční a postprodukční servis - natáčíme filmy, televizní spoty, online spoty, firemní prezentační filmy, rozhlasové spoty, komponujeme hudbu, fotografujeme, tvoříme tiskové vizuály a kreslíme.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Výroba, montáže: -chladírenské, mrazírenské dveře (do -50°C) - izolované dveře do vytápěných nebo vychlazovaných prostor: -jednokřídlé, dvoukřídlové, posuvné v různých sílách izolací a druhů těsnění -s povrchem z pozinkovaného plechu síly 0, 5 mm lakovaným barvou s potravinářským atestem nebo z nerezového plechu síly 0, 5 mm ...

Prodej nové a repasované výpočetní techniky. Servis PC, LCD, notebooků. IT příslušenství, 3D tisk.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů a osob -ochrana převozu hotovosti -informační a detektivní služby -zabezpečovací elektrické systémy -zajištění bezpečnosti i v zahraničí.

Instalace a servis - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Příjem televizních programů v rodinných domech: - zajišťujeme všechny možnosti příjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Příprava a instalace TV příjmu v novostavbách již v průběhu stavby. Internet: - zpracováváme projekty strukturovaných i bezdrátových datových sítí, provádíme ...

Prodej, e-shop: - osvětlovací techniky, světelných zdrojů a elektroinstalačního materiálu.

Projektování, inženýring, prodej, montáž, instalace, oprava, servis: -vzduchotechnická zařízení na klíč -klimatizační zařízení -čisté prostory -ozvučování kulturních a sportovních akcí.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Testování, měření, analýzy a kontroly -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Prodej a montáž alarmů do bytů, rodinných domů i kanceláří. Servis a zapůjčení alarmů. Provádění slaboproudých elektroinstalací. Nabídka služeb v informačních technologiích - poradenství, instalace, odvirování, záloha a záchrana dat, správa sítí.

Nabídka bezdrátového a drátového připojení k internetu a servis poruchy připojení. Prodej a montáž satelitních antén.

Realizace a správa kabelových i bezdrátových sítí. Dodávky a servis hardware, dodávky, instalace a aktualizace software, zálohování, obnovu a záchranu dat, odvirování a zabezpečení PC. Digitalizace starých audio nahrávek.