Pro zajištění televizního přenosu je nezbytné zakoupit satelitní přijímače, satelitní komplety, set top boxy, kabelové přijímače, přístupové karty, dekódovací moduly a další příslušenství. S volbou vhodné satelitní či anténní techniky vám poradí odborníci.

Autorizovaný dealer firmy GRUNDIG, regionální zastoupení PLETTAC. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, poradenství: -uzavřené TV okruhy s videokamerami (CCTV) -průmyslová televize -výukové TV, video okruhy -satelitní příjem -anténní systémy -elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) -spotřební elektronika, ...

Nabízíme: -montáže -prodeje antén -satelitní technika -satelitní studia pro Hotely a činžovní domy -digitální příjem. -elektroinstalace -montáže -opravavy elektrorozvodů do 1000V -kompletní dodávka elektroinstalačních materiálů -poradenství.

Prodej, montáž, servis: -anténní, satelitní technika (ITA) -audio-video elektronika -společné televizní antény (STA) -GSM zabezpečovácí (EZS), informační a docházkové systémy -montáž internetových přípojek v bytových a panelových zástavbách.

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.

Prodej -aktivní i pasívní elektrosoučástky -zdroje -pájecí a měřící technika -antény a komponenty -sestavování pc na míru.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky.

Prodej, poradenství: -satelitní technika -anténní technika, antény televizní -dekódovací karty Sky link, Cs linka pro příjem digitálně vysílanných českých TV a rádiových programů ze satelitu. Servis: -anténí technika. Montáž: -televizní a satelitní antény-komplety -elektronické zabezpečovací a požární systémy -kamerové a zabezpečovací ...

Velkoobchod, maloobchod a montáž: - sateletní technika.

GLANC REAL SERVIS s.r.o., realitní kancelář. Výkup, prodej, pronájem: -domy, byty, kanceláře -pozemek, pozemky, reality -rodinné domy, rekreační a komerční objekty -pozemky pro podnikání. Služby: -právní -zajištění financování -hypotéka. Servis sanitární techniky. Prodej náhradních dílů. -opravy masážních a vířivých van -výroba ...

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Prodej, montáž: -antenní systémy -satelitní systémy. Sídlo: Těšice 640 Mikulčice 69619.

Prodej, montáž: -antenní systémy -satelitní systémy. Sídlo: Komenského 277 Dubňany 69603.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáž a opravy anténních a satelitních systémů

Prodej, montáž - satelitní technika - anténní technika. Elektroinstalační práce. Návrhy a výroba. Měření a regulace.

Prodej a servis antén, telekomunikační systémy.

Prodej, internetový prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky. Rekonstrukce STA (společných TV antén) Měření kvality digitálního TV signálu Návrh, montáž a servis počítačových sítí (metalických i bezdrátových)

Prodej a montáž - antény - satelity - DVB - Tměření signálu.

Montáž - STA a SAT rozvody Dodávka elektromateriálu Zhotovení - rozvaděče Elektroinstalace - rekonstrukce a opravy stávajících instalací Montáž - hromosvody.

Satelitní spojení datové spojení Elektroinstalační práce.

Montáž - satelitní technika E- shop - satelitní a WIFI technika - LED osvětlení - konektory - spojky Poskytování - připojení k internetu.