Pro zajištění televizního přenosu je nezbytné zakoupit satelitní přijímače, satelitní komplety, set top boxy, kabelové přijímače, přístupové karty, dekódovací moduly a další příslušenství. S volbou vhodné satelitní či anténní techniky vám poradí odborníci.

Prodej, servis: - satelity a anténní technika.

Prodej a montáž TV, VKV a satelitních antén pro analogoví a digitální příjem. Anténní příslušenství Domovní a bytové rozvody Měření televizního a satelitního signálu UPC Direct, CSLink, SKYLINK příjem českých programů ze satelitu internet pres satelit

Prodej, eshop: -digitální příjmače -set-top-box

INTERNET: -připojení na internet -kompletní služby. Prodej zboží: -distributor firmy Ferimex v ČR -kabely, antény, koncovky, DVL -příslušenství k počítačové síti.

Anténní satelitní technika - prodej, instalace, servis

Montáž, servis, opravy: - televizní a satelitní technika

Prodej, servis, montáž: - satelitní zařízení Servis: - TV, - video, - zbezpečovací systémy.

Prodej, oprava, servis: -spotřební elektroniky Montáž: -satelitní a anténní systémy

Instalace anténních systémů: -pozemní i satelitní -anténní rozvody -digitální stanice ze satelitu -měření TV signálu -montáž televizních antén.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Prodej a montáž: -televizní antény a anténní technika -zesilovače signálu -nejvýkonnější anténní soupravy pro ztížené příjmové podmínky. Služby: -odstraňování rušení -návrh a předvedení anténního rozvodu pro ideální příjem přímo u zákazníka. Dodávky do bytu: -televizní přijímače, videa, SAT -elektronické zabezpečovací ...

Prodej, montáž, instalace, opravy: -výrobky a zařízení spotřební elektroniky -AUDIO-VIDEO. Montáž, prodej: -antény, TV rozvody -satelitní technika.

Oprava, servis: - elektronika - elektrospotřebiče. Návrh, dodávka, montáž: - antény - satelity.

Servis: - televizory, videorekordéry - monitory, set top boxy a satelity.

Montáž, servis, prodej: -společné antény -satelitní zařízení -anténní komponenty -oprava a servis -digitální příjem satelitních i pozemních talevizí -dekodovací karty a dekodéry. Montáž a instalace televizních antén. Prodejna: -Příbram, Bratří Čapků 525.

Chraňte svůj majetek Nabízíme následující techniku: eletronické zabezpečovací systémy EZS(alarm) kamerové systémy CCTV domácí telefony garážová vrata vjezdové brány slaboproudé a silnoproudé kabelové rozvody antény a televizní rozvody PC sítě

Prodej, montáž: -satelitní a televizní technika -elektronika -satelitní a televizní antény -UPC* Direct. Měření: -signál.

Provádíme: -opravy televozorů, videorekordérů -instalace antén a anténních rozvodů -prodej antén, návrhy a instalace anténních rozvodů -bezplatná poradenská služba -zabezpečovací zařízení -záruční a pozáruční servis.

Oprava: -televize -videa. Montáž: -antény -satelity -autorádia. Prodej: -spotřební elektronika.

Montáž a servis: -telefonní ústředny(Siemens, Alphatel) -elektronická zabezpečovací signalizace -televizní a satelitní rozvody.

Prodej, montáž a oprava: - digitální technika - televize - satelit - UPC*. - zabezpečovací zařízení

Prodej, maloobchod, servis: - bílá technika - domácí spotřebiče - spotřební elektrotechnika - účastnické zásuvky a kabely - prodlužovací síťové kabely - mobilní telefon a příslušenství. Montáž, instalace: - kabelové rozvody - instalace antén - satelitní přijímače.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.